16 nåværende utendørs ideer som tilbyr avslappende avslapning på terrassen

retrett eksotiske utendørs ideer terrasse

 En blanding av aksenter av tre og fargerike potteplanter gir denne portalen en eksotisk farge som antyder: Du vil føle at du er i paradis her. Keramiske hagestoler er et allværsalternativ til et osmannisk eller cocktailbord.

Bakgårdsoase kombinerer moderne design med naturlige elementer

salongbord vegg atmosfære utendørs ideer

Denne bakgårdsoasen kombinerer moderne design med naturlige elementer. En enkel fargepalett med nøytrale og varme aksentfarger lyser opp rommet. Den lave L-formede sofaen, salongbord i tre og åpne vegger skaper en zen-atmosfære.

Vinkelgeometrien til denne verandaen understreker de organiske kurvene

løs design utendørs look patio ideer

Moderne elementer som en nøytral fargepalett, enkle designmøbler og matchende puter kan være koselige uten å distrahere fra verandaen. Vinkelgeometrien til denne verandaen understreker de organiske kurvene i det naturlige miljøet.

Brun, oransje og grønn polstring varmer denne verandaen

se utendørs pute oransje grønn kjærlighet utvendig

 Liker du utsikten fra verandaen? Vil du ha fri utsikt fra verandaen til åpne sider når du er midt på gårdsplassen? Brun, oransje og grønn polstring varmer denne verandaen, og gjestene dine vil føle seg hjemme.

store buede vinduer og mange planter – utvendig

utendørs designideer patio underholdning

 Et bredt parkettmønster, store buede vinduer og mange planter skaper en organisk lyd. Et bord og en stor lysekrone er visuelt lys, men dominerer fortsatt.

En baldakin – skjønnhet til denne utendørs oasen

under tak personvern plass utenfor design

 En baldakin gir skjønnhet til denne utendørs oasen. Vakre nyanser av bambus bryter sollyset og skaper intimt privatliv, mens potteplanter forbedrer området med organisk utsikt. En fin kant gir rommet en virkelig avslappende atmosfære.

moderne rastebord gir mer plass å spise – trekk deg tilbake på terrassen

patio utendørs idé avslappende retrett patio

 Et høyt tak, fargede aksenter og godt plasserte møbler får utestuen til å ligne et ekte rom. Verandaen er en innendørs struktur, med lukkede sider og taket gir beskyttelse mot elementene, noe som gjør den ideell for underholdning i alle vær. Et moderne rastebord gir mer plass til bespisning, og polstrede stoler med fargerike puter skaper et innbydende miljø.

moderne atmosfære til de tradisjonelle stykkene – utendørs ideer

enkle klassiske mørke stoff valg røde motiver stripete aksenter

 Kurvemøbler og gyngestoler er klassikere på terrassen. Hold en tradisjonell gruppering livlig med kontrast: hvit flett, mørke vinger og stilige stoffløsninger. Svart -hvitt stripete trekk og lyse røde puter skaper en moderne atmosfære mellom de tradisjonelle møblene.

Stripete aksenter på putene – en fargerik kontrast til hvite kurvmøbler

elementer stoff pute firkantet middag utendørs ideer

 Vis fantasien din for å pynte verandaen din med komfortable møbler og unike elementer. En primær sittegruppe og spisestue hjelper deg med å bryte den lange, smale vidden av denne klassiske terrassen. Stripete aksentputer gir disse hvite kurvmøblene en fargerik kontrast og et stort teppe gir rommet et fargerikt utseende.

mettede, oransje aksenter – utendørs løsning

gardiner striper swing wood puter utendørs ideer

 Den tidløse kombinasjonen av blått og hvitt ser kult ut selv på de varmeste sommerdagene. Fremhev utsikten med mettede oransje aksenter. Et kreativt utvalg av gamle puter holder denne grunnleggende fargekombinasjonen visuelt interessant og innbydende hele året.

tradisjonell veranda swing – omgjort til en vippe

ordne utendørsmøbler lime grønne pute striper

 Dette boarealet får sitt utseende fra de lyse fargene. Blå, grønn, oransje og rosa. I kombinasjon med hvitt bidrar de betydelig til en innbydende atmosfære. En tradisjonell veranda swing er omgjort til en vippe og malt i lys grønn farge. Kurvmøblene er lette og kan enkelt arrangeres for underholdning.

Enkle funksjonelle møbler – fleksibilitet på en liten plass

gruppering utendørs ideer rekreasjon terrassemøbler

 Som i alle små rom trenger en smal terrasse gjennomtenkte designløsninger og forholdsregler for å sikre optimal bruk av plassen. Enkle funksjonelle møbler som baksete og bærbare stoler understreker fleksibilitet i små mellomrom.

Denne verandaen tilbyr en koselig spisestue i det grønne

komfort utendørs idé retrett avslapning forfriskning

 Denne terrassen har et koselig utendørs spiseområde. En grunnleggende blå og hvit fargepalett matcher den uformelle atmosfæren. Store gardiner forsegler plassen slik at den ser mer intim ut.

Lyse aksenter som blomster, dekorative lerreter

møbler base farge terrasse utendørs ideer tre

 Gi grunnleggende hvite møbler nytt liv med mer farge. Lyse aksenter som sesongblomster, dekorative lerreter, rosa og gule puter gir rikdom av farge og komfort.

En stor L -formet sofa – utendørs ideer

terrasse retrett idé utendørs avslapning terrasse terrasse

 Hva kan være mer attraktivt på en varm dag enn å slappe av på et behagelig sted? En stor L-formet sofa er sittegruppen på denne romslige verandaen. Et lite bord kan tjene som spisestue eller et sted hvor det serveres drikke og snacks. En åpen planløsning: dette er det perfekte stedet for avslapning og underholdning.

Estetisk eksteriør – utendørs ideer

terrasse forslag idé lys tilkobling utendørs