ukens terrasse alt på et øyeblikk

Ukens terrasse: Med kuppfunn kan du lage et flott uterom

Se hvordan en designkyndig huseier setter rabattmøbler og store boksetilbehør sammen for et polert terrasselook!

“Jeg er gjør-det-selv-typen, men mannen min er ikke en renoveringsmann,” sier San Diego-fotografen Christine Blackburn.

Det er bra fordi han overlater designbeslutningene til henne.

Hun visste at hun hadde de kreative ferdighetene til å designe en uteplass på gårdsplassen til hjemmet hennes uten mye hjelp fra mannen sin. Hun fikk litt hjelp av venner og familie når det gjaldt å utstyre terrassen. Det ble gitt en kontantgave til jul for hagemøbler og forhandlingsparaply.

Blackburn Terrace er et godt eksempel på hvordan du kan dekorere et matchende sett for å lage et stilig og muntert utendørslokale.

Sted: San Diego Størrelse: 6,10 m x 6,10 m Budsjett: Over 995 euro

Franske dører fra spisestuen (bildet her) og stuen fører til denne siden av terrassen og gårdsplassen. Betongplaten og noen av beplantningene var allerede på plass, men den var ellers tom.

Ren sommerstemning

ukens terrasse franske dører lys lanterner

Som de fleste hadde ikke Blackburn og mannen hennes mye mer penger etter å ha fullført huset sitt. I julen ga ektemannens foreldre dem penger som var øremerket hagemøbler. Hun brukte den på dette flettesettet som var til salgs hos Patio Furniture Plus for 765 euro.

Settet inneholder både stoler, sofa, krakk, bord, puter og blå puter. Blackburn var fast bestemt på å sette opp terrassen med en gang og designet traff adrenalin. Hun monterte alt i bilen hennes, dro den hjem og satte den opp på egen hånd.

“Dette er området på tunet som får mest sol, så sofaen er min private plen,” sier hun. Putene og putetrekkene er avtagbare, så de kan vaskes enkelt. Blackburn kjøpte den oransje puten for 11,50 euro fra Home Depot.

Himmelsk blå og korallpynt fra Simply Tangerine Blog

ukens terrasse rotting sofa himmelsblå puter

Terrassen er en naturlig forlengelse av stuen. En pergola rett bak terrassen hjelper til med å definere plassen og legger til et klassisk element.

Koselig innendørs terrasse

ukens terrasse komfortabelt beskyttet med en parasoll

Blackburn kjøpte disse metalllyktene for 11,50 euro hver fra Big Lots, utstyrte dem med telys og hang dem på pergolaen med fisketråd.

Fine nettlignende lykter

ukens terrasse flytende metalllyslykter

Telysene skaper en fin glød i lanternene om natten.

ukens terrasse romantisk med telys

Kafélys fra Bed, Bath and Beyond avrunder nattestemningen.

Ukens terrasse med små lyspærer og lykt på bordet

I løpet av dagen gir den store parasollen skygge. Blackburn kjøpte den helt ny av en venn av foreldrene sine for 38 euro.

Paraplystativet var 22 euro i Bed, Bath and Beyond.

Ukens terrasseløpere med gamle greske ornamenter

Blackburns svigermor elsker å hage og handle med stor rabatt på en barnehage i nærheten som heter Altman Specialty Plants. Hennes eget verksted er allerede ferdig, så hun lager gjerne potter med planter til familien.

“Jeg elsker fargen på svigermorens blomster, og jeg tar potter ut på terrassen,” sier Blackburn.

ukens terrasse delikate fargerike blomster

En annen god handel var dette utendørs teppet. Hun fant den på salg for 26 euro i Home Depot på slutten av sesongen.

Tips: Hvis du har tålmodighet, vent til utemøbelbutikkene har noen gode tilbud. Dette skjer vanligvis når som helst, ettersom de lagerfører tilbake-til-skolen varer, i slutten av juli og begynnelsen av august.

Rotting sitteplasser – flott midtsommeratmosfære

ukens terrasse salongbord med glassoverflate

Sofaen, to stoler og krakker rundt salongbordet er bare stedet for samtaler, familietid og damer margarita netter.

Mens familien har en annen terrasse på baksiden av huset, som er utstyrt med grill, peis og spisestue, nyter de måltider i sidegården. “Det er et intimt rom,” sier Blackburn.

Pergolaen kaster en interessant skygge på denne siden av huset. Solen på veggen var en innflytelsesgave fra Blackburns søster for noen år siden.

Totalt sett, med mye fantasi og tålmodighet, har Blackburns forvandlet møblene og tilbehøret til mange store boksbutikker til flotte stilige elementer på terrassen din.

La deg gå om ettermiddagen

ukens terrasse i ettermiddagssolen