terrasselandskap ideer bakgård livlig bestilling trebenkbord

Patio landskap ideer – passende og vakre møbler i hagen eller på gårdsplassen

Noen møbleringsløsninger designer et stort rom utendørs, noe som får det til å se særegent og behagelig ut. Et enkelt gulv gir verandaen – som har tre separate rom – et vakkert utseende. Innebygde og frittstående utemøbler kan brukes sammen for å representere områder nøyaktig.

Her leder en benk gjestene til en innebygd ildsted. Når stil og temperament er påkrevd, kan noen få aksenter skape en innbydende stemning, for eksempel det lille gressområdet rundt ildstedet. På en solterrasse er det viktig å rette atmosfæren. Her inviterer banken gjestene til å rette oppmerksomheten utover mot avslapningshjørnet. I stedet for en enkel blokk, slynger et subtilt mosaikkgulv seg gjennom den innebygde benken.

Hvis terrassegrensen strekker seg til hagen, kan du fortsatt plante tette trær eller busker der

uteplass natur ideer bakgård levende peis murstein

En peis fungerer som et fokuspunkt på solterrassen. Et enkelt, mønstret skift står i kontrast til gulvet. Området rundt peisen strekker seg inn i en innebygd benk, som gir enda flere sitteplasser. En betonggrense strekker seg ved å tilby tilbake bak benken. Hvis terrassegrensen strekker seg til hagen, kan du fortsatt plante tette trær eller busker der. For mer skjønnhet under føttene kan du legge til flere kasteputer og puter i både nøytrale og dype toner.

Noen få stoler og en ildsted er alt som skal gjøres i dette strømlinjeformede uterommet

uteplass landskap ideer betong grå brann buddha lenestol

Noen få stoler og en ildsted er alt som skal gjøres i dette strømlinjeformede uterommet. Selv om de fleste dekk ikke har en baldakin på toppen, er den avhengig av en gjennomskinnelig struktur av glass og tre for å gi beskyttelse. Hvis fargevalget ditt stort sett er nøytralt, kan du bruke enkle mønstre av murstein og fliser i forskjellige størrelser for å legge til smak. En uteplass kan være en enkel, asfaltert plass, eller den kan legge til fasiliteter for å øke bruken og nytelsen. En side nær huset tillater enkel forlengelse av gassrøret for en peis. En frodig planteseng forbinder den asfalterte delen av terrassen ved å skape en løs overgang til gårdsplassen. Alle disse tilleggene og tilleggene, som er veldig populære innen interiørdesign, kan også brukes på utsiden. Selv en enkel hylle over peisen muliggjør visning av kjære minner.

Et tydelig mønster og en farge i de geometriske steinhellene gir visuelt mangfold

uteplass landskap ideer betong grå blomsterpotte metall lenestol

En bortgjemt terrasse har sittehjørne. Et tydelig mønster og en farge i de geometriske steinhellene gir visuelt mangfold. Flere beholdere kan settes inn og kontrastere veldig smart med andre elementer. Her smelter det grå flekkete mønsteret sømløst med overflaten under føttene. Møblene kan se elegante og kunstneriske ut og kan bygges inn eller ganske enkelt – for eksempel et resterende granitt på en trebunn. Bakdekselet opp til et tett beplantet hageområde gir terrassen og sitteplassen et eget utseende. For å maksimere den uformelle stilen på en uteplass, åpner du opp et lite mellomrom mellom steinhellene og legger til grus.

  Fantastisk utendørs avslapningsområdeterrasselandskap ideer betong solstolsputer beige parasoll   Sitteområde i bakgården sett ovenfra – steinveggterrasselandskap ideer bakgård sett ovenfra

Enkel, men elegant og komfortabel sittegruppe i hagen – rustikk stil og lavtliggende møbler

terrasselandskap ideer tre bakgård setemøbler

Fargerike og lyse metalliske gitterstoler i hagen

uteplass landskap ideer levende farger metallic gitter stoler grønn

Slående røde puter på terrassemøblene i tre

uteplass landskap ideer røde puter lav møbler tre

Eventyrlig utvendig design i hagen – rutemønster på hageområdet

funksjonell steinpeis

terrasselandskap ideer shaheboard green space tre stol peis