Det er fortsatt litt kaldt og vinterlig, men de første tankene om hagearbeid eller terrassedesign summer allerede gjennom hodet ditt. Hva skal plantes i år? Hvor nøyaktig og hvordan det hele ser enda vakrere ut? … Hver lidenskapelig gartner tenker og handler som forventet og forbereder hagesesongen så tidlig som mulig.

Et hagedesign betyr ikke bare å ta vare på praktfulle planter, men også å bruke innovative materialer og dekorere dem på en moderne måte. I dag vil vi gjerne gi deg noen friske ideer om hvordan du for eksempel bruker potter Rom eller terrasse design kan få det til å se enda mer tiltalende ut.

treplanter

Hvorfor er plantemaskinen viktig?

Ved første øyekast er plantepottene noe veldig vanlig, og du kan bare se funksjonaliteten deres. Men hva om du skulle designe stuer, trapper og / eller terrasse med (plantede) krukker? Det kan bare bli hyggeligere, og du bør definitivt prøve det, fordi utvalget er stort nok, og du kan få hvilken som helst form, farge eller utseende på fartøyet for ditt kreative prosjekt raskt og enkelt.

Men hva annet bør du vite om potteplanter og planter??

planter etter størrelse

Hva bør du vite om potteplanter og planter??

Det nytter ikke deg hvis du har plassert moderne planter i rommet, men plantene i dem ser litt ulykkelige ut. Skuffens størrelse, form og posisjon bør tilpasses “preferanser” til plantene som vokser i den. Hvert containeranlegg trenger et optimalt sted i rommet for å få den nødvendige mengden lys. I tillegg bør tilstrekkelig fuktighet og jord i potten vurderes. Disse kriteriene bør oppfylles slik at potter, sammen med plantene, faktisk kan forskjønne boarealet ditt.

planter etter størrelse og form

Kreative ideer med plantekar

Med et harmonisk fargevalg og rekkefølge etter størrelse og form, kan du lage blomstrende ensambler i trapperommet, på gjerdet, på kjøkkenveggen eller til og med på badet. Blomsterpotter og planter skaper et bedre romklima og har dermed en positiv effekt på oss mennesker. Kle opp kjøkkenurtene i vakre blomsterpotter og bli overrasket over de store endringene på kjøkkenet ditt.

plante potter blomsterpotter glitter

plantemaskin i henhold til kjøkkenets størrelse

planter etter størrelse

Plantemaskiner og containere kan bokstavelig talt forbedre arbeidsplassen din. I tillegg til at kontoret ditt kan se mye bedre ut takket være pottenes moderne utseende, kan du beskytte deg mot skadelig stråling fra elektroniske enheter ved å bruke noen innendørs planter.

Og fordi vi henvendte oss til gartnerne i begynnelsen, gjelder ordene ovenfor også for hagen. Stein- eller treutseendet til noen fartøyer er ikke merkbart, men hagen ser ryddigere og mer velholdt ut.

Du kan også bryte alle de klassiske reglene og fremstå som moderne med rustfritt stål og glass i hagedesignet ditt. Men du kan også foretrekke eksotiske naturmaterialer eller gjøre noe helt nytt og utstyre hagen din med LED -badekar.

Hvis du tenker på en forfriskning med våren, kan du prøve flere alternativer uten å glemme at plantene dine ikke er utstillinger, men levende ting!

planter på gjerdet

Hjem: stueplanter