burg frankenstein halloween 2015 feiringer

Frankenstein Castle – Feir Halloween

Er du klar for den ultimate skumle festen? Da bør du besøke det eldste Halloweeen -opptoget i Tyskland. Det vil også finne sted på Frankenstein Castle i år. Dette ligger i Mühltal, sørøst for Darmstadt. Slottet har vært omgitt av legender og sagaer i århundrer.

Skremmende historier om spøkelser og hekser blir fortsatt fortalt her. Selv om det ikke er vitenskapelig bevis på dette, har disse mystiske sporene vært til stede siden slottet ble grunnlagt på 1200 -tallet. Som du kan forestille deg, mistenker mange feilaktig en forbindelse med romanen med samme navn av den engelske forfatteren Mary Shelley.

Men en ting er sikkert, slottet har alt. I hvert fall siden den første Halloween -festen på 70 -tallet som fant sted der. På den tiden feiret amerikanerne som var stasjonert i Darmstadt Halloween på slottet for første gang. Siden den gang, hvert år i tre helger i oktober / november, rundt Halloween, har gipset blitt satt sammen.

Opplev en ekte hekseklubb på slottet!

burg-frankenstein-halloween-fest-heksekostymer

Som arrangørene selv advarer på forhånd, kan denne spennende opplevelsen en gang i livet være avhengighetsskapende selv etter det første besøket. Tallrike, profesjonelle skuespillere med skumle masker og kostymer gir et skikkelig monster -spark. Mange sceneshow, arrangementer for de minste og skrekkmiddager skaper en makeløs “fryktelig” atmosfære. Her kan hele familien ha mye moro og grøsser og ler sammen.

 Skuespillernes mesterlige kostymer og masker skaper en 100% Halloween -følelse

burg frankenstein halloween masker skumle

I år går Halloween -festen på Frankenstein Castle under mottoet: Freakshow fra 23. oktober til 8. november. Alt starter som en normal messe med glade ansikter, klovner og sjonglører, og deretter med den siste solstrålen endres alt sakte. Grusomme figurer, spøkelsesfigurer og blodtørstige monstre er i ferd med å gjøre seg ulykkelige.

Så hvis du virkelig har lyst til å oppleve en uforglemmelig Halloween i år, kom til Frankenstein Castle og fordyp deg i den skumle atmosfæren! Du vil ikke angre på det. Dine mareritt vil gå i oppfyllelse her!

Skjelver med meg!

burg frankenstein halloween freakshow

Flere og flere besøkende kommer hit hvert år for å feire

burg frankenstein halloween feiring 2015

Grensene mellom virkelighet og fantasi er uskarpe

burg frankenstein uhyrlig halloween

Ren adrenalin venter på deg i hvert hjørne

burg frankenstein halloween feir kostymer

Skummel mystikk og middelaldersk stil

burg frankenstein halloween skummel atmosfære

Føl de gamle hedenske tradisjonene!

burg frankenstein halloween kostymer

Hvem vet, du kan også støte på noen få karibiske pirater …

burg frankenstein halloween live party

Eller du får venner med noen riddere og ånder

burg frankenstein halloween masker kostymer fest

Bare oppdag den skumle monsterverdenen bak disse veggene! 

burg frankenstein halloween fest feirer

Og til slutt vil du se skuespillerne som også maskerer