halloween fest ideer barn fest barn kostymer gresskar

Ideer til Halloween – Forbered Halloween -barnefesten med de minste og bli bedre kjent med dem!

Har du sjekket for å se når det er Halloween i år? Datoen er alltid den samme, men vi mener ukedagen. Det er en fredag ​​mot en lørdag. Hva betyr det? De sier at du ikke kan overbevise de små om å legge seg i tide.

Du kan spille lenger. Dette betyr igjen at du bør forberede Halloween -barnefesten veldig bra hvis den er hjemme hos deg.

Nyt øyeblikkene sammen med familien

halloween festideer barn foreldre sammen

Halloween er veldig gøy for barna

ideer til halloween barnefest organisere halloween dekorasjon

Er det gode eller dårlige nyheter? Det er mest sannsynlig avhengig av din egen holdning. Vi har allerede flere Ideer til Halloween. I dag skal vi gi deg en ting til: Hvorfor gjør du det ikke til et flott prosjekt som du realiserer sammen med barna dine? Barna dine kan delta i alle forberedelsesfaser, oppfatte prosessene og hjelpe deg med å realisere dem.

Gjør forberedelser til barnefesten med barna dine

halloween festideer barnefest organisere tips

De liker å samle godteri

ideer til halloween barnefest halloween festideer samler søtsaker

Invitasjoner

Det første du må gjøre er å forberede invitasjonene. Nå må de minste lage en liste med vennene sine. Se deretter etter forskjellige håndverksideer sammen og bestem hvilken du vil implementere.

Tips: Du kan bruke denne muligheten til å jobbe tett med den lille. Lytt nøye etter som du kan lære om livet i barnehagen eller skolen.

Dekorasjon

Dekorasjonen er en fantastisk mulighet til å utvikle litt mer stilfølelse hos de minste. Du kan benytte anledningen til å lære dem noen viktige regler om interiørdesign. Det er mange Halloween -festideer for dekorasjon. Diskuter med barna dine hvilke som er best for interiøret ditt.

Stol på originale Halloween -dekorasjoner til barnefesten

ideer til halloween halloween fest organisere

Veldig kreativ bordpynt til Halloween

ideer til halloween halloween dekor livsstilsborddekorasjoner

Halloween dekorasjon som fanger øyet

ideer til halloween halloween dekorasjonsideer barn voksne

Dekorer utearealet på en original måte

ideer til halloween halloween festbarn

Dekorer flasker tematisk

inkludere barn lage ideer for halloween dekorere

Spill

Spillene er den store delen av et Halloween -barnefest som gjør det ekstra enkelt for deg å bli bedre kjent med dine barns interesser. Igjen, introdusere de små for forskjellige alternativer. Vis en tilhørighet til de intellektuelle eller til de sportslige spillene?

Velg morsomme spill

ideer til halloween barnefest ideer organisere barneleker

Halloween -spill for barna

ideer til halloween barnefest barneleker

På dette tidspunktet skal du lære barna å ikke være egoistiske. Minn dem på at de ikke er alene om å feire Halloween -barnefesten. Utfordre dem til å velge spillene slik at alle kan finne noe for seg selv.

spise

Å tilberede mat til Halloween -festen er en unik mulighet til å lære grunnleggende matlaging og baking. Hva er de smås favorittmat og drikke? Hvordan kan du lage noe unikt og originalt ut av de mest populære produktene? Alt dette trenger ikke lenger bare å være mamma og pappas jobb! Hvem vet om de ikke vil være mye mer bevisste på sin egen frokost og middag etterpå.

Forbered flotte smørbrød

halloween fest ideer barn fest mat interessante oppskrift ideer

Forbered attraktive søtsaker til festivalen

halloween fest ideer halloween oppskrifter fancy ideer

Skumle smørbrød

halloween festideer barnefest organisere mat originale smørbrød

Gjør bananene til spøkelser

halloween fest ideer barnefest diy ideer halloween oppskrifter

Mal fruktene med glass

halloween festideer barnefestideer tilbereder mat

Forkledning

Nå kommer vi til vårt eget Halloween -kostyme. Hva slags kostyme de velger snakker mye om et barns personlighet. Velger du utførelsen av heksen eller den forheksede prinsessen? Vil den kle seg ut som en helt eller et monster? Gi de minste så mye frihet som mulig, vær tålmodig, så lærer du viktige ting om deres karakter.

Velge riktige kostymer til festen

halloween festideer barnedrakter barnefest

Barnas kostymer til Halloween

ideer til halloween barnekostymer halloween

Fullfør Halloween -kostymen med tilbehør

halloween fest ideer barn fest barn kostymer halloween dekorasjon

Historien om Halloween

Vet barna dine egentlig når Halloween er? Har du noen anelse om hvorfor denne og ikke en annen dato ble valgt for skrekkfestivalen? Kjenner du forhistorien, betydningen av festivalen? Ville ikke alle disse spørsmålene vært et godt tema for en koselig familieprat den kvelden? Du kan finne en flott bok om emnet. Halloween er en familiefest! Ved denne anledningen lærer du de små at du alltid må se etter den dypere meningen med livet.

Organiser en hyggelig barnefest til Halloween

ideer til halloween barnefest kostymer

Vi ønsker deg en fantastisk Halloween -feiring med barna dine hjemme! Nyt skrekkfestivalen i en koselig atmosfære og legg din Ideer til Halloween med mye kreativitet!