Det er allerede mange smarte hjemmemoduler på markedet som skårer med optimal funksjonalitet og interaktive evner og gjør hverdagen vår hjemme mye enklere og mer effektiv. Men hva kan vi forvente i det nye året? Hvilke spennende innovasjoner venter på oss? Du kan finne ut om dette i de følgende linjene.

# 1 Ecogarden – et smart, interaktivt økosystem

ecogarden smart home gadgets

Med EcoGarden tar du naturens underverk inn i dine fire egne vegger. En tusenårig dyrkingsmetode brukes i dette miniatyrdrivhuset og akvariet, kombinert med et snev av moderne teknologi. Dette er et selvbærende økosystem, noe som betyr at urter og grønnsaker kan dyrkes hele året.

Hydroponikk og havbruk danner et symbiotisk miljø. Fiskeavfallet gir næringsstoffer til plantene ovenfor. På den annen side rengjøres vannet regelmessig med en naturlig filterprosess. Det hele krever ingen jord, ingen kjemisk gjødsel og er helt fri for plantevernmidler. EcoGarden er automatisert og selvforsynt. Gadgeten har flere sensorer, slik at du kan få sanntidsdata om fisken og urter når som helst.

2. juni – den smarte benkeplaten

smarthjem gadgets intelligent ovn

Med den intelligente juni -benkeplaten, kan du endelig ta farvel med stresset på kjøkkenet. Totalt syv andre enheter er kombinert i dette kjøkkenapparatet. Den tilbereder smakfulle retter etter eget valg med et tastetrykk. Juni erstatter faktisk varmluftsovnen, komfyren, frityrkokeren, brødristeren, dehydratoren, grillen og varmeskuffen. June har 100 profesjonelt utviklede matlagingsprogrammer. Alt du trenger å gjøre er å fortelle Smart Oven hvordan du vil ha måltidet. Du kan overlate resten til ham. Juni gir deg beskjed når måltidet er klart. Den intelligente ovnen kan gjenkjenne mer enn 65 typer mat og dermed bestemme den beste måten å tilberede den på. Forvarmetiden med juni er også tre ganger kortere enn med en vanlig ovn. Du kan også kontrollere ovnen hvor som helst ved å bruke juni -appen.

# 3 Bose Home Speaker 500 Alexa smarthøyttalere

smart home gadgets alexa

Ved hjelp av Bose Home Speaker 500 kan du fylle hele rommet ditt med utmerket stereolyd. Den smarte enheten leverer vegg-til-vegg-lyd fra en enkelt kilde. Alexa hjelper deg som stemmeassistent med å be om en sang. Bose Home Speaker 500 har to tilpassede drivere som peker i forskjellige retninger. Så lyden kan nå et større område. Høyttaleren hører deg uavhengig av volumet, takket være den avanserte stemmeteknologien. Bortsett fra å bruke stemmen din, har høyttaleren kontroller på enheten. Dessuten kan du også kontrollere den fra appen. Du kan spille musikken din på hvilken som helst måte med WiFi og Bluetooth -tilkobling.

# 4 SiB programmerbar smartknapp

smarthjem gadgets kaffe

Denne kompakte gadgeten er på størrelse med en ringboks. Den kan utføre mange forskjellige funksjoner. Trykk på en enkelt knapp for å slå på den trådløse internett-tilkoblede enheten og kjøre programmet du ønsker. I tillegg kan SiB utføre planlagte eller langsiktige oppgaver, f.eks. B. gjentatt testing av en sensor. Smartknappen kommer med en gratis app. Dette lar deg kommunisere med enheten. Du kan også sende og motta meldinger til SiB. I tillegg kan smartknappen kobles til eksternt tilbehør, noe som gjør den praktisk talt ubegrenset. Litiumbatteriet lar SiB fungere feilfritt i mer enn ti år, avhengig av bruk.

  # 5 iKettle – den intelligente, vannkoker

smarthus gadgets elektrisk kanne

Med den smarte vannkoker iKettle kan du nyte hver kaffe eller te på en intelligent måte. Det smarte kjøkkenapparatet kan kobles til via WiFi eller 4G. Den har flere moduser og er kompatibel med både Amazon Alexa og IFTTT. Du kan bruke appen for fullstendig kontroll. IKettle kan til og med våkne opp med deg og begynne å lage mat takket være vekking-modus. Og når du kommer hjem etter en lang dag, sørger Home Mode for at varmtvannet er klart så snart du går inn inngangsdøren.

# 6 VARRAM – treningsroboten for kjæledyr

smarthus gadgets fitness robot kjæledyr

Med VARRAM pet fitness robot kan du ta vare på kjæledyrene dine selv når du er på farten. Den intelligente gadgeten tilbyr din kjære belønninger og aktiviteter i sanntid. Ved å bruke VARRAM -appen kan du planlegge automatiske rutiner ved å koble til via Bluetooth. På denne måten kan du optimalisere roboten optimalt til kjæledyrets personlighet. Du kan også bruke appen til å administrere spilletid, hviletid, aktivitetsrutiner og antall kull. Roboten er laget av FDA -standard polykarbonat og har en robust design. Dette tåler ytre påvirkninger og press. Det er helt trygt for kjæledyret ditt også. VARRAM -roboten kan kjøre i opptil ti timer, selv når den er fulladet her å finne.

# 7 FROLIC Studio Smartians: sky-tilkoblede aktuatorer

smart home gadgets frolic studio

Med de sky-tilkoblede smarte aktuatorene fra FROLIC Studio Smartians kan du virkelig krydre hjemmene du liker best. Disse er ettermontert med den og omgjort til intelligente versjoner. Smartians har en ekstremt fleksibel design og lar deg bli en skaper. Dette gjør at du kan kontrollere hjemmet ditt hvor som helst. Smartians har en liten motor som gjør at mange forskjellige tillegg kan legges til. Hver add-on lar deg forskjellige funksjoner som f.eks B. Trykk på tastene, flytt objekter og mye mer. Du kan også eksternt lage tidtakere og rutiner via appen. Ved å bruke IFTTT kan du til og med koble Smartians til andre enheter og tjenester som Amazon Echo og Google Home.

# 8 Wink Lookout Smart Home Security Suite

smart home gadgets sikkerhetspakke

Med Smart Home Security Suite fra Wink Lookout kan du øke sikkerheten i hjemmet ditt enormt. Hele systemet er utstyrt med en rekke enheter som det kommuniserer med for å beskytte din familie og eiendom. The Wink Lookout har en bevegelsessensor, en sirene og en ringetone, samt to vindus- og dørsensorer. Hvis døren eller vinduet noen gang er åpnet, vil du motta en umiddelbar melding på enheten din. Hver oppdaget bevegelse sender deg også advarselsmeldinger. I tillegg til varsler om når du er på farten, kan du også stille sirenen og signaltonen. Innbruddstyver har rett og slett ingen sjanse. Alt i hvitt passer disse smarte hjemmemaskinene også helt sømløst inn i innredningen din.

# 9 Solsikke – dronesikkerhetssystemet

smarthus gadgets solsikke drone sikkerhetssystem

Med Sunflower Drone Security System sikrer du større sikkerhet i hjemmet ditt. Dette systemet kan oppdage og avskrekke uønskede besøkende før de kommer til døren din. Solsikkesystemet har tre hovedkomponenter, inkludert bi, solsikke og bikube. Bien er en autonom drone som følger med et kamera mens solsikkesensorene belyser området. Den varme belysningen skaper en hyggelig atmosfære i hagen din. Bien flyr både autonomt og manuelt kontrollert av deg. Den værbestandige bikoppen lar bien lande når jobben er utført.

# 10 NETGEAR Arlo Pro 2 Smart HD -sikkerhetskamera

smart hjem gadgets sikkerhetskamera

Hvis du ikke har nok budsjett for et sikkerhetssystem med droner, kan Arlo HD -sikkerhetskameraet være noe for deg. Dette lille kameraet gir et nytt blikk til sikkerhetsoppsettet ditt. Arlo Pro 2 registrerer kontinuerlig dag og natt for å holde eiendelene dine trygge. 1080p HD -opptakene er krystallklare mens PIR -bevegelsessensorer registrerer alle besøkende. Takket være den vanntette designen kan du bruke kameraet innendørs eller utendørs. I tillegg kan dette kameraet kjøre perfekt uten kabel. Kameraet har sitt eget batteri og en integrert WLAN -tilkobling. Med nattsynsteknologi og skylagring tilbyr Arlo Pro 2 fullstendig dekning.

Stol på det uuttømmelige potensialet i høyteknologiske innovasjoner og dra nytte av de siste smarthjemene i år også!