Robotstøvsugere er fortsatt veldig nyskapende i seg selv, og de mangler fortsatt fra de fleste husholdninger. Samtidig har disse supermoderne rengjøringsutstyrene vært på markedet i flere år. Takket være den sterke konkurransen utvikler de forskjellige leverandørene funksjonaliteten og optimaliserer de ulike aspektene ved designet på grunnlag av den praktiske erfaringen som allerede er oppnådd. Vi har en liste over 5 av de mest spennende innovasjonene for 2019.

Mange av innovasjonene innen robotstøvsugere er knyttet til brukervennlighet

Robust støvsuger intelligent avhending

Robust støvsuger for mindre støv i luften

Fra nå av må moderne robotstøvsugere ikke bare friske opp gulvet, men også luften. Innovative modeller sug opp støvet fra dette og dermed fremme vår helse på et mye høyere nivå enn før. Dette gjør robotstøvsugeren spesielt populær for allergikere.

Flere børster sørger for perfekt rengjøring av et stort utvalg overflater

Rengjøring på flere noveau robotstøvsugere

Den innovative D-formen

En av de største utfordringene i utviklingen av robotstøvsugere er vanskeligheten med å rengjøre vanskelige hjørner. I et forsøk på å eliminere denne ulempen har noen produsenter tenkt på den optimale formen på enheten. D-formen i støvsugingsroboter ser ut til å være en av de mest populære innovasjonene for 2019.

Mange produsenter bruker allerede D-form for mer effektiv rengjøring

Stort rom og en robotstøvsuger

Digitale høyhastighetsmotorer

Digitale høyhastighetsmotorer øker effektiviteten i arbeidet til støvsugerroboter. Både bevegelseshastigheten og sugeevnen er mye høyere. Resultatet – en enda mer grundig rengjøring.

Å overvinne hinder blir et mindre og mindre problem for hver nye generasjon

Robotstøvsuger forskjellige flotte overflater

Flere stadier i rengjøringssystemet

Robotic støvsugere har hatt flertrinns rengjøringssystemer i lang tid. I 2019 blir dette imidlertid mer av normen og er mindre og mindre et unntak. Flere (for det meste 3) børster, hver med sin egen funksjon, utfyller hverandre for å oppnå optimale resultater.

Mer motoreffektivitet er oppnådd på mange modeller av robotstøvsugere

En super-moderne-idé-for-robotstøvsugere

Flere rengjøringsprofiler

Robotstøvsugere kan huske områdene de må ta vare på. Men en enkelt plan er ikke nok hvis støvsugeren brukes i flere etasjer. Mange av de nye 2019 -modellene kan lagre informasjon om flere rengjøringsplaner.

Drift via en smartenhet har nå blitt standard!

Robotstøvsuger modell for kontroll