Akkurat i tide til begynnelsen av 2019 har vi satt sammen noen superaktuelle smarte møbler for deg her. De har en intelligent og plassbesparende design. Dette vil sikkert bringe hjemmet ditt til et høyere nivå.

“Sommerfugl” kan brettes ut for å passe godt etter hvert som situasjonen endres

Butterfly smarte møbler ideer

Våre 7 plassbesparende smarte møbler

Kjøkkenbord: Butterfly -utvidbart bord

Liker du å spise ved et hyggelig bord, men du har ikke plass til det hjemme? Dette bordet kan spres ut og gjøres til forskjellige former som passer til praktisk talt enhver situasjon. Selv den enkleste formen er veldig elegant og ultramoderne.

Materialene er veldig motstandsdyktige, inkludert høye temperaturer.

Spisebord med skjult biljardfunksjon

fusjon bord interiørdesign ideer

Fusjonsbord

Lagringsplassideer er et hovedtema på nettstedet vårt. De er symbolet på plassbesparende smarte møbler. Hva synes du om kombinasjonen av biljardbord med spisebord? Med denne modellen har du en elegant spisestue og din favoritthobby med deg.

Noen ganger bare et sete, noen ganger en kaffebenk

kaffebenk flott interiørdesign

Kaffebenk

Denne ergonomiske benken i kombinasjon med et sidebord kan tilpasses forskjellige situasjoner. Den kan variere i bredden mellom 30 og 90 cm. Du har armlener mellom setene. Imidlertid kan de hver konverteres til et bredere sidebord. Ulike overflatebehandlinger er mulige, fra en naturlig farge til en farge som etterligner rustfritt stål.

Når sengen forsvinner, kan du se sofaen – atollen svinge

atoll swing interiør dekor ideer

Atollswing – intelligent løsning for soverommet

Det handler om en spesielt intelligent versjon av sammenleggbar seng. Det kan bokstavelig talt forsvinne inn i veggen. En komfortabel moderne sofa kan også plasseres foran den. Hun har også lagringsplass fra sin side. Løsningen er ideell for små leiligheter eller gjesterom!

ORI -prosjektet kan strukturere og fylle litt penger samtidig

ori smarte interiørdesign ideer

ORI møbelenhet

En enhet har plass til en TV -vegg, oppbevaringshyller, en seng og mye mer. ORI-prosjektet viser oss det, og dette er et utmerket eksempel på plassbesparende smarte møbler. De forskjellige aspektene av den kan bare aktiveres med et tastetrykk. Det er også en arbeidsstasjon og tilbyr nok lagringsplass for alle aspekter av ditt daglige liv.

Både ideen og realiseringen av prosjektet “Rising Furniture” var veldig eventyrlystne

Designer Robert van Embricqs presenterer sin nye skapelse, Rising Furniture

Stigende møbler (voksende møbler)

Et helt stykke tre brukes alltid til produksjon av disse møblene. Du klipper det på bestemte steder slik at det resulterer i et utfellbart design. Etter mange prøve-feil forsøk kom opp Robert van Embricqs til disse geniale resultatene!

bob flotte interiørdesign smarte ideer

BOB Copper Clad Cubes av BOB (Paul Kelley)

Plassbesparende smarte møbler kan brukes av alle på sin egen måte. Det var tanken fra designeren av dette prosjektet. De universelle kuber kan ha forskjellige former og funksjoner. Det hele ser så gammeldags og originalt ut!

Hva bør du se etter i plassbesparende smarte møbler??

De plassbesparende møblene er vanligvis mer stresset enn de andre. De blir omformet, brettet om og transformert på forskjellige måter. Sørg for å bruke robuste materialer og slitesterke mekanismer! Ikke gå på kompromiss med det estetisk tiltalende utseendet.