Det er 7 nye Apple -produkter som vi venter spent på i 2019. eple Hadde definitivt et spennende 2018, men 2019 kan bli enda mer spennende med en rekke spennende produkter i horisonten. Faktisk har teknologigiganten nå en tendens til flere tjenester som Amazon, Facebook eller Google enn maskinvare alene. Apples tjenester inkluderer blant annet appsalg, iCloud, Apple Pay, Apple Music og iTunes.

I 2018 lanserte Apple også en ny iPad i mars, tre nye iPhones i september og flere nye Mac -maskiner i oktober. Apple vil oppdatere mange av disse produktene i 2019, men vil trolig også lansere nye tjenester som vil drive inntekter gjennom tilbakevendende abonnementer. Men hva er egentlig de nye Apple -produktene vi forventer i 2019? Vi finner ut.

Hva vil Apple tilby oss i år?

7 nye Apple -produkter vi forventer i 2019

Nye Apple -produkter som vi forventer i 2019 – selvfølgelig nye iPhones og iPad -utstyr

IPhone oppdateres vanligvis i september. Også i år forventes tre nye modeller på dette tidspunktet, hvis størrelse og design vil være lik iPhone XS, XS Max og XR. Alle iPhones vil sannsynligvis bruke LCD / OLED -delte skjermer og A13 -brikker fra Apple -produsenten TSMC, noe som lover forbedret ytelse og effektivitet.

Det forventes også treobjektivkameraer og et TrueDepth-kamerasystem for forbedrede bilder.

Tre nye modeller av iPhones

7 nye Apple -produkter som vi forventer i 2019 tre nye iphones

IPad Pro -modellene ble ikke oppdatert før i oktober, så vi kan ikke forvente mye når det gjelder iPads på veldig kort tid. Imidlertid testes allerede den neste iOS 13 -generasjonen, som trolig blant annet vil inneholde noe iPad -utstyr. Det kommende nettbrettet kan muligens ha noen iPad Pro-stilelementer, for eksempel en forbedret prosessor, fire høyttalere, en smart kontakt, støtte for Apple Pencil og mye mer.

iPad -oppdateringer eller en ny modell?

7 nye Apple -produkter som vi forventer i 2019 iPad -oppdateringer

Nye Apple -produkter vi forventer i 2019 – Apple TV og streaming

Teknologigiganten Apple planlegger å lansere en digital videotjeneste i 2019 for å konkurrere med Amazon Fire Stick eller Google Chromecast. Apple TV og Streaming sies å inneholde alt-i-ett-tilgang til betalte nyheter, blader, originale TV-programmer, filmer og Apple Music-innhold, samt abonnementsinnhold fra andre tjenester som Starz og HBO.

Apple TV Stick og streaming av originale programmer og filmer

7 nye Apple -produkter som vi forventer i 2019 Apple TV Stick og streaming

Nye Apple -produkter vi forventer i 2019 – AirPower

AirPower vil kunne lade flere enheter trådløst samtidig, dvs. en iPhone, Apple Watch, AirPods og etuiet deres. Den vil kunne håndtere lading av disse enhetene intelligent, samt analysere ladestatus og maksimal kapasitet. Det eneste problemet er at Apple kunngjorde AirPower så sent som i september 2017, men ikke hadde et produkt til salgs før i 2018, noe som tyder på at det var mange problemer med designet.

Endelig får vi AirPower?

7 nye Apple -produkter som vi forventer i 2019 airpower trådløs lader

Nye Apple -produkter vi forventer i 2019 – AirPods 2

I følge TF International Securities-analytiker Ming-Chi Kuo er Apples AirPods fra 2016 selskapets mest vellykkede tilbehør. En ny modell er nå ventet i 2019. De nye trådløse AirPods blir mindre, støyreduserende og vanntette. Takket være det forbedrede Bluetooth-signalet og “Hey Siri” -funksjonen, kan AirPods-brukere aktivere den personlige assistenten uten å måtte trykke to ganger på AirPods med en finger. Biometriske sensorer som måler brukerens puls er også et alternativ.

AirPods 2 på vei til markedet

7 nye Apple -produkter som vi forventer i 2019 airpods 2 hodetelefoner

Nye Apple-produkter vi forventer i 2019-HomePod- og StudioPod-oppdateringer og hodetelefoner over øret

Vi forventer at Apple oppdaterer HomePod og StudioPod i 2019. Det er rykter om at Apple kan lansere en mindre, billigere HomePod for bedre å konkurrere med Amazon og Google. Alternativt kan det vises en Siri Beats -høyttaler. De nye hodetelefonene skal være like komfortable som AirPods, men ha enestående lydkvalitet og aktiv støydemping.

HomePod -oppdateringer og hodetelefoner

7 nye Apple -produkter som vi forventer i 2019 hjemmepod og hodetelefoner

Nye Apple -produkter vi forventer i 2019 – MacBook, Mac Pro, iMac og iMac Pro -oppdateringer

MacBook: 2018 – ingen oppdatering, men kan få den første ARM -prosessoren utviklet av Apple i 2019. For øyeblikket er MacBook tregere og dyrere enn MacBook Air, men den har fordelen at den er Apples mest kompakte enhet.

Mac Pro: I 2019 satte Apple seg som mål å gjøre den kommende Mac Pro med macOS 10.15 til et førsteklasses Apple-skrivebordssystem. Et Pro Workflow Team er opprettet for å tilpasse den nye Mac Pro og andre Apple -produkter til den profesjonelle brukerbasen. Mac Pro kommer sannsynligvis med en Apple Pro -skjerm, som sannsynligvis vil være rundt 27 tommer med 5K eller 8K oppløsning.

iMac og iMac Pro: Verken iMac eller iMac Pro mottok oppgraderinger i 2018, noe som nå er mulig i 2019. Takket være de nye, raskere Coffee Lake -prosessorene fra Intel kan vi se 6 eller flere kjerner i begge modellene.

Den nye Mac Pro ser veldig futuristisk ut

7 nye Apple -produkter som vi forventer i 2019, den nye mac pro

Nye Apple -produkter vi forventer i 2019 – Apple Watch -oppdatering

Siden Apple Watch opplever årlige oppdateringer i tillegg til iPhone, kan vi også forvente en ny Apple Watch Series 5 i 2019. Ryktene om flere helsesensorer har eksistert i årevis, og Apple har vist sin vilje til å ta kontakt med FDA med introduksjonen av EKG -funksjonen på Apple Watch Series 4.

Apple Watch 5

7 nye Apple -produkter vi forventer i 2019 Apple Watch Series 5

2019 vil definitivt bringe noen spennende Apple -produkter på markedet, og det vil sikkert bringe noen uventede overraskelser på bordet, akkurat som hvert år før. Vi holder definitivt øynene og ørene åpne for ytterligere rykter.

7 nye Apple -produkter som vi forventer i 2019, hva annet kan tim cook tilby oss