Å finne den perfekte gaven til et barn er vanskeligere i disse dager enn det ser ut først. Dagens moderne ungdom er godt bevandret i mange av de nyeste teknologiene og har lenge ikke lenger vært fornøyd med et plysj leketøy, bildeoppgave eller hefte. Gaven skal ikke bare være morsom og fengende, men også inspirerende og lærerik. Tross alt danner leken barnets personlighet og guider dem på veien til voksen alder. Det er her høyteknologiske gaver til barn spiller inn. Selvfølgelig inkluderer disse nå ingen åpenbare kategorier som smarttelefoner, nettbrett eller VR -hodesett. I stedet skal vi vise deg noen av de mest spennende og imponerende nye gadgets på markedet som selv de voksne vil ha det veldig gøy med.

Anki Cozmo – den første spillroboten med sin egen personlighet

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 år anki cosmo smart robot med personlighet

Anki Overdrive for fans av motorsport

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 år anki overdrive rask og rasende auto rennen

Første trinn i programmeringsspråket med Sphero BOLT

8 originale høyteknologiske gaver til barn fra 3 år med kulekulebolt til kode og program

Hi-tech gaver til barn: Makeblock mBot Smart Robot Kit

Hvis barnet er fascinert av roboter og MINT (matematikk, informatikk, naturvitenskap og teknologi), ville dette settet fra Makeblock være helt riktig. Det er en billigere versjon fra Anki Cozmo eller Vector og kan demonteres og bygges om helt. I tillegg til de vedlagte modulene, kan til og med LEGO -deler brukes til å montere, noe som gir barna endeløse timer med kreativitet.

De forskjellige modulene lar tenåringer utforske grunnleggende robotfunksjoner som hindring av hindring og linjesporing med minimal koding. For erfarne gutter og jenter kan mBot styres via et programmeringssystem og har utvidelsespakker som legger til mange nye funksjoner i roboten.

mBot – Smart robot for barn å programmere seg selv

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 år makeblock mbot smart robot kit

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 års alder makeblock smart robot kit

Hi-tech gaver til barn: LittleBits Avengers Hero Inventor Kit

Er barnet kanskje mer en fan av superhelter, og spesielt liker de kanskje vitenskapsorienterte helter som Iron Man eller Wasp? Da kunne LittleBits Avengers Hero Inventor Kit være akkurat for din lille. Dette er et høyteknologisk leketøy som i sin tur lett introduserer ungdom for STEM.

Barn kan utstyre sin egen bærbare hanske med sensorer, lydeffekter og blinkende lys uten hjelp fra voksne. Designet er modulært, så det kan demonteres og justeres helt slik at barn kan fikse med de forskjellige komponentene og se hvordan de fungerer.

En vedlagt app guider barna gjennom bygge- og kodingsprosessen. Opplæringen starter enkelt og blir deretter gradvis vanskeligere. Barn lærer å bygge kretser, samhandle med sensorer, programmere lys og lyder, og mye mer.

Med smarte leker utforsker barn moderne teknologi

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 års alder avengers iron man inventor kit

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 års alder little bits avengers hero inventor kit hansker

Hi-tech gaver til barn: ThinkFun Circuit Maze brettspill

I dette puslespillet av ThinkFun barn lærer hvordan kretser og elektrisitet fungerer. Det er et brettspill med 60 forskjellige utfordringer i form av spillekort og oppgaver med forskjellige vanskelighetsgrader. Barn må flytte brikkene i puslespillet og sette dem i riktig rekkefølge for å slå på de små lyspærene og løse hver oppgave. Spillet utvikler problemløsningsevner, logisk tenkning og planlegging, men det er selvfølgelig også veldig moro for store og små..

Ideell for både skoleklasser og hjemme

8 originale hi-tech gaver for barn i alderen 3 og oppover synes det er morsomt kretsløp om bordbrettspill

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 år, tenk et morsomt brettspill å lære med utfordringer

Hi-tech gaver til barn: Beasts of Balance brettspill

Balansdyr er et Jenga-lignende ferdighetsspill der spillere bygger et tårn av dyr, elementer og artefakter. Det hjelper de minste til å utvikle seg i en digital verden. Spillere bytter på å stable forskjellige dyr og gjenstander på tårnet, som deretter vises umiddelbart på skjermen til den tilkoblede iOS- eller Android -enheten.

Målet med spillet er å skape og opprettholde en fantastisk verden ved å la barnet strategisk pleie og utvikle de stablede skapningene og utføre ferdighetsbaserte underverker. Spill sammen i co-op-modus eller mot hverandre i kampmodus. Men pass på, for så snart turen faller, eksploderer den fantastiske digitale verden!

Hvilke flotte dyr kan du lage?

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 års alder dyr av balanse brettspill skapninger

Ikke la tårnet velte

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 år gamle dyr av balanse brettspill tårn og app

Hi-tech gaver til barn: Jiusion håndholdt digitalt mikroskop

Det er utrolig hva du kan se med et digitalt mikroskop. Barn vil gjerne samle inn prøver som skal brukes med kompakten Modell av Jiusion å undersøke, siden selv dagligdagse gjenstander kan avsløre mange tilsynelatende usynlige overraskelser. Det lille mikroskopet er koblet til en datamaskin, nettbrett eller smarttelefon og muliggjør en forstørrelse på opptil 1000 ganger. Den er utstyrt med åtte lysdioder for belysning, har også et stativ. Barn kan til og med bruke den til å ta bilder eller videoer av flotte funn og dele dem med venner ved å trykke på en knapp.

Moderne mikroskoper er mer kompakte enn noensinne

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 års digitalt mikroskop fra jiusion

HD forstørrelse og utforskning av dagligdagse objekter

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 år jiusion håndholdt digitalt mikroskop

Hi-tech gaver til barn: Kano Harry Potter kodingsett

At Kano kodingsett er en drøm som går i oppfyllelse for alle entusiastiske Harry Potter -fans. Kodesettet tilbyr en kul tryllestav som barn må sette sammen selv. Dette brukes med den medfølgende appen for å lære barn det grunnleggende i programmering på en lett tilgjengelig og spennende måte. 70+ utfordringer og aktiviteter inkluderer kodede staver, musikk, gåter, etc. som får mest mulig ut av stavens bevegelseskontroller.

For entusiastiske fans av Harry Potter -universet

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 år kano harry potter kodingsett

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 år kano harry potter bli en tryllekunstner

Hi-tech gaver til barn: Vtech Touch and Learn 3-i-1 aktivitetsbord

Dette smarte skrivebordet er den ideelle løsningen for foreldre som ønsker å introdusere sine småbarn for deres første teknologier, men uten å gå glipp av praktiske aktiviteter som er avgjørende for å utvikle finmotorikk. Av Vtech skrivebord oppfyller begge kravene. Den bruker en LED -skjerm, interaktiv pekeplate og lyd for å lære matematikk, musikk, tegning og mer. Det digitale skrivebordet består av 9 fargerike berøringssider, hver med 4 læringsmoduser, samt et staffeli og krittbrett for tegning.

Med et multifunksjonelt skrivebord lærer småbarn raskt og enkelt

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 år gamle skrivebord med aktiviteter for småbarn

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 år vtech touch and learn 3 in 1 desk

Hi-tech gaver til barn: Play-Doh Touch Shape to Life Studio

Barn elsker å leke med Play-Doh, men det kan bli enda bedre. Med dette settet kan fysiske Play-Doh-kreasjoner også transporteres inn i den digitale verden. Settet inneholder et utvalg av Play-Doh-maling, verktøy og frimerker, samt en spesiell bolle for å lage og skanne. Når du skanner, kommer skapninger til liv som tegn eller objekter i en fargerik verden med siderulling. Kreasjonene kan deretter løpe rundt, hoppe og utforske sine digitale omgivelser. Barn kan til og med skanne andre objekter og velge dem som bakgrunnsbilder for spillverdenen.

Gi dine Play-Doh-skapninger liv

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 år play doh touch shape to life studio

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 år spiller doh Kreatur i spielewelt

Høyteknologi har allerede blitt en uunngåelig del av vårt daglige liv. Hver dag ser vi forbedringer i disse digitale tjenestene som er nyttige for utdanning og sysselsetting av våre barn og til og med kjæledyr. Enten vi ungdom snart ekte flytende hoverboards, som hoppet ut av filmen “Back to the Future”? Kanskje er vi nærmere denne fremtiden enn du tror.

Hendo utvikler de første ekte hoverboards

8 originale hi-tech gaver til barn fra 3 år første hoverboard fra hendo