Ivrige spillere husker kanskje fortsatt Acers første versjon av Predator Throne, som i fjor ble omtalt på Internasjonal radioutstilling i Berlin ble avduket og kostet de utrolige 18 000 euro. På årets messe dukket det taiwanske dataselskapet opp med en ny gaming trone, Acer Predator Thronos Air, som er mye billigere denne gangen. Acer belaster rundt 10 000 euro for dette, som fortsatt er omtrent det samme som en ny bil. På hvilken måte er den nye modellen annerledes nå?

Acer Predator Thronos Air – det nyeste luksusleketøyet for profesjonelle spillere

Acer avslører ny gaming trone på IFA 2019 Acer Predator Thronos Air fremtid for spill

Acer Predator Thronos Air imponerer på IFA -messen i Berlin

For å holde kostnadene nede, er hovedforskjellen mellom den nyere og den opprinnelige modellen graden av automatisering. Den tidligere automatisk motoriserte monitorarmen er nå erstattet av en enkel, manuelt justerbar arm. Evnen til å vippe hele riggens vinkel er borte.

I utgangspunktet ble den mislykkede motoren forlatt, noe som faktisk høres ut som et akseptabelt kostnadskompromiss.

Selve stolen er selvfølgelig fortsatt justerbar og har et bevegelig tastatur og musebrett samt en bevegelig fotstøtte. Og hvis du er sliten etter lange spilløkter, kan du slappe av med stolens innebygde massasjefunksjon.

Den tidligere versjonen kan vippes bakover, men dessverre ikke denne

Acer avslører ny gaming trone på IFA 2019 Acer Predator Thronos Air vipper hele konstruksjonen

Noen funksjoner hentet fra spiltronen, men billigere

Som med originalen har Acer Predator Thronos Air en holder for tre skjermer, noe som sikrer en spesielt imponerende spillopplevelse. Like ovenfor er festet til et videokamera i tilfelle du vil streame spilløktene dine og gjøre Twitch -seerne sjalu på det flotte oppsettet ditt. Og selvfølgelig ville det ikke vært et spiltilbehør hvis det ikke var for farget belysning. Årets modell har et blågrønt lys for å forbedre spillstemningen.

Gaming Throne kan også utstyres med forskjellige tilpasningsmuligheter som en koppholder, en setestabilisator eller en headsetholder, som dessverre ikke er inkludert.

Acer avslører ny gaming trone på IFA 2019 Acer Predator Thronos Air tre skjermer

En advarsel hvis du allerede tenker på å bestille Acer Predator Thronos Air. Du må utstyre den med tre skjermer, en spill -PC, tastatur, mus og et webkamera på forhånd. Hvis du har penger til hele dette spilloppsettet, kan det bli funnet over hele Europa og Nord -Amerika i fjerde kvartal i år.

Du får bare gaming tronen, du må kjøpe digitalt utstyr også

Acer presenterer ny Gaming Throne på IFA 2019 Acer Predator Thronos Air det perfekte leketøyet for spillere

Nå også med en massasjefunksjon for slitne spillere

Acer avslører ny gaming trone på IFA 2019 Acer Predator Thronos Air sittegruppe komfortabel med massasje