Å jobbe med elektroniske enheter, forskjellige applikasjoner og nyskapende teknologi kan gjøre deg forvirret. Mange mennesker blir brakt til randen av fortvilelse som et resultat. I vårt moderne samfunn må du holde deg oppdatert – spesielt på grunn av arbeid, skolearbeid hos barna osv. Aktive gåter er høyteknologiske gåter, som gjør det lettere i form av et spill å komme inn på viktige, men kompliserte. . Oppfinnelsen er egnet for både barn og voksne.

Voksne kan også dra nytte av hi-tech foreldreideer

ActivePuzzle for voksne

Hva er Active Puzzles egentlig?

Ved første øyekast ser disse gåtene akkurat ut som de vanlige. Men faktisk har hvert stykke en elektronisk funksjon. Så du lærer mye mer fra elektronikk og robotikk når du kombinerer dem. Med andre ord blir du venner med disse to områdene på en leken måte.

Det er til og med mulig å bygge din egen robot. Spesielt med barn har du oppnådd veldig gode resultater gjennom denne uformelle tilnærmingen til å lære ny kunnskap. Tross alt er det klart for alle – barn heller leke enn å lære. ActivePuzzles er en fantastisk mulighet til å uttrykke ideene dine på en universell måte.

Barn lærer raskere med ActivePuzzle

ActivePuzzle flotte hi-tech gåter

Den lekne utdanningsformen

Den lekne oppvekstformen, spesielt med yngre barn, blir mer og mer populær. Flere og flere lærere og lærere har kommet til denne konklusjonen basert på deres praktiske erfaring. Av denne grunn blir også høyteknologiske innovasjoner innen uformell barneoppdragelse stadig mer populære. ActivePuzzles er fortsatt ikke på markedet, men vi har full tillit til at dette snart vil endre seg.

Hi -tech gåter – en flott læringsmetode for barn

ActivePuzzle kvinne og barn

Med ActivePuzzle kan du bygge din egen robot

ActivePuzzle flott spill

Spill er et universelt språk for læring

ActivePuzzle

Slik er det morsomt å jobbe med elektronikk

Flott spill ActivePuzzle

Barna kan bli superkreative

Montering av ActivePuzzle