På den årlige maskinvarehendelsen i Seattle overrasket Amazon oss nok en gang med et skred av Alexa -produkter. Et eksklusivt Echo Studio, den nye Echo Show 8, en Echo Dot med en innebygd klokke og en 4-i-1 Amazon Smart Oven ble presentert. Selskapet prøver også å gå inn på markedet for smarte wearables med Echo Frames -briller og Echo Loops Ring. Vi så også nye Echo Buds ørepropper – en konkurranse til Apples AirPods. Det er lett å miste oversikten over det store antallet produktannonser. Vi gir deg derfor noen av de viktigste oppdateringene og høydepunktene fra Amazon Hardware Event 2019.

Amazon Spheres i Seattle er en grønn oase midt i Metropolis

Amazon Hardware Event 2019 Alle oppdateringer og høydepunkter i Seattle Hall Spheres

Amazon Hardware Event var igjen veldig spennende

Amazon Hardware Event 2019 Alle oppdateringer og høydepunkter for den nye hendelsen i seattle sfærer

Alexa blir “mer emosjonell og uttrykksfull”

Alexa skal nå være “mer emosjonell og uttrykksfull” ved hjelp av en ny nevral modell. I tillegg kan brukerne nå konvertere Alexa sin basestemme til en kjendisstemme. Den bruker den nye tekst-til-tale-teknologien for å levere Stemmer fra kjendiser å etterligne, med Samuel L. Jacksons stemme som den første. Amazon er planlagt å slippe flere kjendisstemmer neste år til en pris på $ 0,99 hver.

Samuel Jackson og mange andre kjendiser i stedet for den kjedelige Alexa

Amazon Hardware Event 2019 Alle oppdateringer og høydepunkter amazon echo med samuel jackson

Echo Studio, den første high-end høyttaleren fra Amazon med omfattende 3D-lydstøtte

Echo Studio er sannsynligvis et av de viktigste høydepunktene på Amazon Hardware Event 2019. Det er den første high-end smarte høyttaleren fra Amazon og også den første intelligente høyttaleren som tilbyr 3D-lyd med Dolby Atmos og Sony 360 Reality Audio Codecs ombord. Echo Studio ble utviklet med Amazons nye musikk HD -streamingtjeneste for å gi Echo -kunder muligheten til å lytte til tapsfri musikk. Echo Studio oppnår sitt imponerende 3D -lydbilde ved hjelp av fem drivere. Disse er strategisk plassert slik at Echo Studio kan distribuere musikken i et 3D -rom.

Studio er den nyeste high-end høyttaleren

Amazon Hardware Event 2019 Alle oppdateringer og høydepunkter ekko studio nye høyttalere

Ekko rammer og sløyfer

Denne gangen har Amazon også engasjert seg i intelligente wearables med Alexa-baserte ekkoløkker og rammer. Hovedformålet med begge gadgets er å gi brukerne muligheten til å bruke Alexa hvor og når de vil.

Echo Loop er en intelligent ring laget av titan. Innebygde mikrofoner og høyttalere gjør det enkelt å samhandle med Alexa. Echo Loop kommer i tre størrelser: liten, middels, stor og ekstra stor. Du kan også få et sett med ringstørrelse for å finne ut hvilken størrelse som er best for deg. Echo Loop har en vibrerende haptisk motor for varsler og kobles til Alexa -appen din via Bluetooth.

Litt klumpete, men fortsatt ganske fasjonable

Amazon Hardware Event 2019 Alle oppdateringer og høydepunkter echo loop ring alexa

Ved første øyekast ser Echo Frames ut som klassiske briller med svart ramme. De er lette og kompatible med de fleste objektiver. Det som gjør Echo Frames så spesielt er de integrerte retningsmikrofonene for interaksjon med Alexa. Brillene er basert på Amazons teknologi med åpent øre for å sende et svar fra stemmeassistenten til ørene dine.

Diskret og elegant

Amazon Hardware Event 2019 Alle oppdateringer og høydepunkter ekko rammer brillen alexa

Echo Buds med Bose støyreduksjonsteknologi

Amazon utfordrer Apples AirPods og Samsung Galaxy Buds med sine nye Echo Buds. De nye øreproppene gir håndfri tilgang til Alexa og har Bose støyreduksjonsteknologi. Hver ørepropp har et par drivere for å levere god bass. Batterilevetiden på bare fem timer er ikke spesielt imponerende, men ladeetuien forlenger den totale kjøretiden til rundt 20 timer.

Den siste konkurransen til Apple og Samsung

Amazon Hardware Event 2019 Alle oppdateringer og høydepunkter amazon echo knopper og ladedeksel

Amazon Sidewalk, et lite strømnettverk med lav båndbredde

De fleste trådløse standarder har en relativt kort rekkevidde og er vanligvis begrenset til hjemmet ditt, eller er dyre, vanskelige å vedlikeholde og bruker mye strøm. Amazon håper nå at fortauet kan løse dette problemet. Det er en ny trådløs standard som sender et signal opptil 1,6 km unna, samtidig som det gir lavt strømforbruk og båndbredde. Den mulige bruken av dette nettverket inkluderer vannsensorer for plantene dine og en digital postkasse som du blir informert om når du mottar post. Amazon vil også lansere en smart GPS-hundemerke kalt Ring Fetch neste år, som du alltid kan bruke til å spore dine firbeinte venner.

Mist aldri Bello igjen

Amazon Hardware Event 2019 Alle oppdateringer og høydepunkter amazon fortau ring hente hundemerke

Amazon Smart Ovn for folk som liker å bake og bruke Alexa

På Amazon Hardware Event 2019 ga selskapet også noen kunngjøringer for hjemmekokker. Den Alexa-kompatible Amazon Smart Oven er utvilsomt det viktigste høydepunktet. Det smarte kjøkkenapparatet er i det store og hele en 4-i-1 mikrobølgeovn som fungerer som varmluftsovn, mikrobølgeovn, luftfryser og matvarmer. Brukerne kan nå også bruke en ny såkalt scan-to-cook-funksjon, som lar dem skanne ferdigpakkede matvarer. Deretter koker Amazon Smart Oven dem automatisk.

Det var også noe for kokker på Amazon Hardware Event

Amazon Hardware Event 2019 Alle oppdateringer og høydepunkter alexa smart ovn hobby kokker

Amazon Hardware Event har aldri vært så spennende. Fra tiltak for bedre personvern til kjendisstemmer og intelligente mikrobølger, det er noe for enhver smak og smarthjemoppsett.

Alexa også for bilen med Echo Auto

Amazon Hardware Event 2019 Alle oppdateringer og høydepunkter amazon echo auto gadget