I år vil Apple hente merkbart mer til tjenester enn maskinvare alene. Det siste Apple Card -tilbudet markerer nå inngangen til kredittkortvirksomheten. Det er et eksklusivt kredittkort som iPhone- og Apple Watch -eiere kan bruke og ligger i Wallet -appen. Den er royalty-fri, tilbyr kontantbelønninger og lavere renter mens du fortsatt er privat og trygg. Apple Card debuterte på “Det er i gang“Arrangement i Cupertino, California, hvor selskapet presenterte andre tjenester som Apple TV Plus, Apple Arcade og Apple News Plus, blant andre. Goldman Sachs er den utstedende banken, og Apple jobber fremdeles med Mastercard for å støtte Apple Cards globale betalingsnettverk. Vi ser nærmere på det nye kredittkortet!

Den nye tjenesten fra Apple er innen kredittkort

Apple -kortet er et nytt kredittkort som du kan bruke med Apple Pay, logoen til den nye tjenesten

Hvordan bruker du Apple -kortet?

Det flotte med Apple Card er at all betaling går gjennom iPhone eller Apple Watch. Så du trenger ikke vente på et fysisk kort fra banken for å bruke det. Når du registrerer deg og blir godkjent, er kredittkortet klart til bruk på få minutter.

Du kan bruke dem hvor som helst Apple Pay er akseptert.

Men der Apple Pay ikke støttes, brukes det fysiske Apple -kortet. Det er et minimalistisk titankredittkort med navnet ditt laserert på. Dette kredittkortet anses å være sikrere sammenlignet med tradisjonelle kredittkort ettersom det ikke inneholder kortnummeret, CVV -sikkerhetskoden, utløpsdatoen eller signaturen i tillegg til navnet ditt.

Det fysiske kortet er laget av titan og inneholder bare navnet ditt

Apple -kortet er et nytt kredittkort som du kan bruke med Apple Pay, titankortet med navnet ditt og ingenting annet

Du får tilgang til alle funksjoner og informasjon om Apple -kortet via Wallet -appen. Der kan du se hvor mye du skylder på kortet, når det forfaller eller hva du betalte for og hvorfra. Alle utgifter er detaljerte og klassifisert av appen, for eksempel i kategorier som mat og drikke, underholdning osv. Disse kategoriene er fargekodet og delt inn i ukentlige og månedlige rapporter, slik at du alltid kan holde forbruksvanene dine oppdaterte.

Ukentlig og månedlig rapport om alle dine utgifter

Apple -kortet er et nytt kredittkort som du kan bruke med Apple Pay for å spore ukentlige og månedlige utgifter

Spor betalinger på kortet

Apple -kortet er et nytt kredittkort som du kan bruke med Apple Pay for å vise kjøp på kort

Kredittkort tilbyr vanligvis en eller annen form for belønningssystem. Hva tilbyr Apple Card?

Med et kredittkort kan du vanligvis alltid forvente en eller annen form for belønningssystem, enten cashback eller et poengsystem. Apple gjør dette enkelt med en funksjon som heter Daily Cash. Det er ekte penger som legges til Apple Cash ved hvert kjøp. Belønningssystemet er ubegrenset, så alle kjøp du gjør på en dag bidrar til Daily Cash.

Hver gang du betaler med et Apple -kort på iPhone eller Apple Watch, får du 2% av kjøpesummen tilbake. Du vil motta 3% daglig kontant for alle kjøp du gjør direkte fra Apple, for eksempel når du kjøper en iPhone eller når du betaler iCloud -lagringsregningen. Men hvis du bruker det fysiske kortet, vil du bare motta 1% daglig kontant.

For hver betaling 1 – 3% kontant tilbake på kontoen

Apple -kortet er et nytt kredittkort som du kan bruke med Apple Pay. Daglige kontanter returnerer en prosentandel

Hva er renten og kredittgrensen?

Apple sa på arrangementet at Apple Card vil ha en flytende rente på 13,24 til 24,24% (basert på kredittverdighet) fra og med denne måneden. Lommebok -appen hjelper deg med å redusere renten. Verktøy er tilgjengelige for å se hvor mye rente du betaler over tid.

Og hva med gebyrene? Ganske enkelt – det er ingen! Ingen forsinkelsesgebyrer, årsavgifter, internasjonale avgifter eller overgrenseavgifter. Sene eller tapte betalinger vil imidlertid resultere i ekstra renter på kontosaldoen. Kredittgrensen er basert på din nåværende kredittvurdering.

Gratis, privat og intuitivt å bruke

Apple -kortet er et nytt kredittkort som du kan bruke med Apple Pay. All informasjon om en betaling

Hvor sikkert og privat er Apple -kortet??

Databeskyttelse og sikkerhet er alltid et hett diskusjonstema når det gjelder digitale betalinger. Apple uttalte at hvert Apple -kort har et unikt nummer som er lagret på enheten. For hver betaling genererer systemet en unik dynamisk kode som bidrar til å beskytte kortet. Hver betaling godkjennes med Touch ID og Face ID.

Apple Card vil være tilgjengelig for Wallet -appen i USA i sommer. Dessverre er det ennå ikke klart hvor raskt det vil vises i andre land. Gitt den høyere adopsjonen av Apple Pay i Australia og Europa, bør dette imidlertid ikke ta for lang tid.

Det vil ikke vare lenge før vi kan bruke Apple Card her også

Apple -kortet er et nytt kredittkort som du kan bruke med Apple Pay. Denne sommeren er fremdeles ukjent i USA, Europa og Australia

Apple -kortet er et nytt kredittkort som du kan bruke med Apple Pay til å betale med appen og det digitale kortet