Apple kunngjorde iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max på en spesiell begivenhet på sin futuristiske campus i Cupertino, California. De nye smarttelefonene er ment å erstatte iPhone XR, XS og XS Max -enheten som dukket opp i slutten av 2018. “Vi har alltid trodd at du får fantastiske ting til å skje med mennesker ved å gi dem fantastiske verktøy,” sa Apple -sjef Tim Cook i begynnelsen av arrangementet, og det er vel og bra. Men vet du forskjellen mellom de tre forskjellige enhetene? Vi gir deg en rask titt på Apples nye flaggskip som kommer senere denne uken.

De tre flaggskipene sammen

Apples iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max kommer ut denne uken, de tre telefonene til side

Apple iPhone 11

Det nye medlemmet i iPhone -familien er iPhone 11. Huset er laget av aluminium, mens kameraet med dobbelt objektiv er beskyttet av et enkelt glass. Smarttelefonen er tilgjengelig i seks forskjellige pastellfarger, inkludert gul, lilla, grønn, svart, hvit og rød. Den har en 6,1-tommers Liquid Retina-skjerm, en True Tone-skjerm samt romlig lyd og Dolby Atmos for en flott filmopplevelse.

Kameraet har to objektiver – et 12 MP vidvinkelkamera og et 12 MP ultra vidvinkel kamera. Apple har også en ny nattmodus som automatisk aktiveres i svakt lys og legger til en slowmotion -videomodus. Videomodusen er forbedret med bedre stabilisering og 4K -oppløsning på 60 bps.

IPhone 11 bruker den nye A13 Bionic -prosessoren, som Apple hevder er den raskeste prosessoren i en smarttelefon og er 20% raskere enn A12 Bionic i forrige generasjons iPhone -modeller. Ansiktsgjenkjenning er 30% raskere enn før, med ytelsesforbedringer over avstand og forskjellige vinkler. Batteriet varer en time lenger enn iPhone XR og kan også lades trådløst.

Den nye iPhone 11 starter på $ 700 – en pris som er omtrent $ 50 under den opprinnelige verdien til iPhone XR. Smarttelefonen kan foreløpig forhåndsbestilles. Leveranser begynner 20. september.

Pastellfarger dominerer scenen

Apples iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max kommer ut i seks forskjellige farger denne uken

Apple iPhone 11 Pro og 11 Pro Max

Flaggskipene for 2019 er iPhone 11 Pro og 11 Pro Max. Begge modellene er laget av rustfritt stål, baksiden av et stykke frostet glass. De er tilgjengelige i sølv, grå, hvit, midnatt grønn og gull. Apple gjør en ny skjerm kalt Super Retina XDR tilgjengelig, som er tilgjengelig i to størrelser – 5,8 tommer for iPhone 11 Pro og 6,5 tommer for 11 Pro Max. Det nye OLED -panelet gir en lysstyrke på 1200 nits. Filmer vil være helt uforlignelige med romlig lyd, Dolby Vision og Atmos og HDR10.

I likhet med iPhone 11 bruker de to 11 Pro -modellene Apple A13 Bionic -prosessor. Ifølge Apple er dette en laveffektsdesign bygget på en 7 nm plattform med 8,5 milliarder transistorer. Sammenlignet med iPhone XS varer batteriet i iPhone 11 Pro fire timer lenger og 11 Pro Max fem timer lenger. En hurtiglader er inkludert i leveringsomfanget. Smarttelefonene har forbedret vann- og støvmotstand, en raskere mobilforbindelse enn tidligere og tilbyr trådløs lading.

Utmerket bildekvalitet

Apples iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max kommer ut denne uken med et ansiktsgjenkjenningsdisplay

De etterlengtede tre kameraene

Kameraet for trippelobjektiv har en vidvinkel på 12 MP, ultra vidvinkel og teleobjektiv, som alle styres av en ny bildesignalprosessor. Kameraene tilbyr 2x zoom, nattmodus, Smart HDR og en ny True Tone -blits. En ny kamerafunksjon er Deep Fusion Technology, som bruker maskinlæring til å ta ni bilder samtidig – fire før du trykker utløseren. Til slutt skaper AI best mulig bildepiksel for piksel.

På forsiden er det et 12 MP TrueDepth selfie -kamera med mulighet til å ta opp 4K -videoer og også i sakte film. De samme forbedringene for ansiktsgjenkjenning på iPhone 11 vil også gjelde for 11 Pro og 11 Pro Max -modellene.

IPhone 11 Pro starter på $ 1000 og 11 Pro Max starter på $ 1099. Forhåndsbestillinger startet på fredag. De nye mobiltelefonene blir levert 20. september. Apple vil avsløre en rekke nye saker nylig, inkludert klare saker.

Det mest moderne kameraoppsettet fra Apple til dags dato

Apples iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max kommer ut denne uken, de tre kameraene

Apple TV + bonus ved hvert kjøp

For hver nye iPhone som kjøpes, inngår Apple et årlig abonnement på den nye Apple TV+ Service en. Apple TV + starter ikke før 1. november. Apple har også mer informasjon om det Apple Arcade, sitt spillrelaterte abonnement, som sies å inkludere mer enn 100 eksklusive spill ved lansering. Den kommer ut 19. september for full tilgang i 150+ land for $ 5 i måneden.

Apple Arcade – plattformen for spillere og Apple -fans

Apples iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max kommer ut denne uken med eple -arkadespilltjeneste