Activision Blizzard kunngjorde nylig for fansen at den kommende BlizzCon 2020 er kansellert. På grunn av koronaviruset er det for tiden mange helseproblemer rundt massesamlinger som stevnet. Blizzard utforsker nå virtuelle alternativer.

Nyheten om at arrangementet ble kansellert kom fra BlizzCon Executive Producer Saralyn Smith. Hun skrev i ett Blogg innlegg, at Blizzard “tok den svært vanskelige beslutningen om ikke å ha BlizzCon i år”.

BlizzCon er en av mange store spillhendelser og konkurranser som har blitt kansellert eller endret i år. Evolution Championship Series og Tokyo Game Show 2020 har allerede kunngjort at de vil finne sted online i år. E3 avlyste sitt årlige stevne fullstendig. Matspill 2020 måtte også avlyses.

Arrangementet har funnet sted årlig siden 2005

Blizzards BlizzCon 2020 er avlyst på grunn av koronavirusstadiet og logoen aktivisering snøstorm

Hva er BlizzCon?

BlizzCon er det årlige stevnet og flaggskipet til Activision Blizzard. Det finner vanligvis sted i Anaheim, California, i begynnelsen av november. Selskapet bruker arrangementet først og fremst for å avsløre nytt innhold for sine største spill. Disse inkluderer store navn som World of Warcraft, StarCraft, Diablo og Overwatch. For eksempel ble Overwatch 2 og World of Warcraft: Shadowlands kunngjort i 2019.

Overwatch 2 og Shadowlands utgivelsesdatoer bør kunngjøres i år

Blizzards BlizzCon 2020 er kansellert på grunn av utgivelsen av coronavirus overwatch 2

Fans av begge kampene venter spent på det

Blizzards BlizzCon 2020 er kansellert på grunn av coronavirus wow world of warcraft shadowlands

I tillegg vil forskjellige utviklerpaneler, spilldemoer, live esports -arrangementer og cosplaykonkurranser bli holdt under BlizzCon, hvorav noen også vil bli streamet live for fans hjemme. Arrangementet deltar og følges av millioner av fans årlig.

I 2018 kom mer enn 40 000 fans til Anaheim for å se showet

Blizzards BlizzCon 2020 er kansellert på grunn av coronavirus anaheim california hovedbyggetrinn

Mulige alternativer på nettet for Blizzard

Uten BlizzCon har Activision Blizzard ikke en stor plattform for sine esportsarrangementer og avsløringer. I sin kunngjøring sier selskapet at det ser på alternative metoder for å trygt levere det samme innholdet til fansen. Den neste BlizzCon vil ikke være mulig før i 2021.

Mest sannsynlig vil det da skje delvis eller helt online, i likhet med de fleste esports -arrangementer. Overwatch League og Call of Duty League er bare to eksempler på denne vellykkede strategien. Følelsen av å være ved datamaskinen i stedet for foran scenen er ikke akkurat den samme. Helsen og sikkerheten til fansen og spillerne må komme først.

Denne hjemmelagde drakten vant cosplaykonkurransen i 2017

BlizzCon 2020 av Blizzard er kansellert på grunn av vinner av cosplay -konkurransen i coronavirus