Har du allerede lest artikkelen vår om CES (Customer Electronic Show) 2019-messen for høyteknologiske produkter? Der understreket vi at det er flere og flere innovasjoner som fremmer vår helse og velvære. Blant annet inneholdt messen ultramoderne høyteknologiske ideer knyttet til motetrender og skjønnhetspleie. Selvfølgelig er vi spesielt interessert i dette emnet, og det er derfor vi legger spesiell vekt på det her.

Smarte teknologier vil skanne hud og ansikt for å gi oss råd om sminke

Skanner ansiktet CES 2019

Smart speil

Smarte eller intelligente speil kunne sees overalt på CES 2019. Den gode nyheten er at i tillegg til de veldig dyre, er det også noen gratis modeller som du kan laste ned på din personlige smartenhet. Mesteparten av tiden kan du bruke den til å prøve forskjellige sminkestiler i ansiktet ditt.

Mange av oss vil spare penger og tid med apper som er forbundet med å prøve ut forskjellige sminkestiler i virkeligheten. Ideen er ikke ny, men implementeringen har nå blitt utrolig god, ettersom testene av de nye hi-tech-speilene på CES 2019-messen viser. Du lager et realistisk bilde av ansiktet vårt ved å markere digitale punkter, og dermed kommer det til troverdige resultater.

Hi-tech speil lar deg prøve forskjellige frisyrer

CES 2019 smart speil

I tillegg til sminken kan du også prøve forskjellige frisyrer og hårfarger. Så du kan enkelt finne ut om motetrendene 2019 og prøve dem samtidig. Noen hi-tech smarte speil er ikke bare beregnet for ansiktet, men også for hele kroppen! Dette lar deg velge antrekkene dine intelligent. Noen smarte speil i fremtiden vil også hjelpe deg i helsevesenet. De vil identifisere huden din og dens problemer og gi deg passende tips. Noen høyteknologiske produsenter jobber for tiden med lignende prosjekter.

 Roboter vil ikke gjøre opp med folk-selgerne, de vil bare hjelpe dem

flotte kjoler - CES 2019

Motetrender og intelligente skjønnhetsassistenter

Smarthjem -gadgets brukes ikke bare til husholdningshjelp. Assistenter som Alexa er der for å gi oss praktisk hjelp i hverdagen med å velge riktige klær og sminke. Takket være den gode kommunikasjonen med ulike internettmedier, kan de nå informere oss om motetrendene i 2019 og gi oss råd om hvem av dem som passer oss og hvilke som ikke gjør det. I denne forbindelse var det mye å se på CES 2019! Et typisk eksempel på dette ville være høyteknologisk belysning, takket være det vi realistisk kan forestille oss hvordan vi vil se på forskjellige tider på dagen med samme sminke.

Multifunksjonelle speil på badet fungerer også som motetrendassistenter 

CES 2019 speil på badet

Robotselger

Robotselgere blir aldri ekte de vanlige selgerne overflødig i motebutikker. Men på den annen side vil de ha visse ferdigheter som vil gjøre vårt valg enklere. Høyteknologiske teknologier vil skanne ansikt og kropp og finne ut eller visualisere hvilket antrekk som passer deg bedre eller ikke så bra uten å prøve det. Ved å koble til Internett kan du raskt og effektivt finne ut om de siste motetrendene og andre viktige tips.

Den perfekte frisyren vil være mye lettere med fremtidens høyteknologiske hårføner enn den er i dag

CES 2019 flott hårføner - flott idé

De futuristiske motetrendene på CES 2019 – morgendagens kunde

Innovasjonene rettet mot motetrender gir oss spennende informasjon om fremtiden vår. Det blir stadig lettere for den enkelte å se perfekt ut og holde seg frisk uten hjelp fra dyre rådgivere. Etter mange år hvor vi måtte håndtere for mye informasjon, blir de interessante og nyttige faktaene og ideene nå kanalisert og gjort mer praktisk og forståelig for sluttbrukeren. Dette vil også være et av hovedkravene til kundene i fremtiden.

Hva er årets motetrender? Din høyteknologiske skjønnhetsassistent kan fortelle deg det når som helst!

CES 2019 flott speil - fantastisk