Forventningen til Cyberpunk 2077, det kommende rollespillet i åpen verden fra CD -prosjekt Rødt og etterfølger av det enormt vellykkede videospillet The Witcher 3: Wild Hunt, som øker dag for dag. Cyberpunk 2077 er det mest ambisiøse prosjektet hittil av den polske utvikleren og utgiveren av dataspill Richard Borzymowski. Den bytter fantasi for science fiction. Kan den slå hekserekorden med 800 priser og 20 millioner salg? Her er alt vi vet om Cyberpunk 2077 så langt, fra gameplay, til historie, til verden, utgivelsesdato og mer.

Cyberpunk 2077 Alt vi vet så langt Videospilltrailer med V

Hovedpersonen i Cyberpunk 2077

I Cyberpunk 2077 spiller du som den unge Cyberpunk V, som bor i metropolen Night City. Selv om V er forankret i navnet hans, er V en spillerskapt karakter som kan være enten mann eller kvinne.

Når du lager din versjon av V, kan du velge mellom tre opprinnelseshistorier, som CD Projekt Red kaller “Paths of Life”.

Disse har da innvirkning på hvordan du blir oppfattet og behandlet av NPC -er.

Med Nomad Life Path begynner Vs eventyr i landlige badlands utenfor Night City. Corpo-livsbanen ser ut til å antyde at din versjon av V ville være interessert i megakonsernene som driver byen, mens Street Kid-livsstien er det stikk motsatte.

Cyberpunk 2077 Alt vi vet så langt V Player Creation Screen Personalisering

Innstilling: Night City

Night City kan ha futuristisk teknologi, men det er alt annet enn et fint sted å bo. Begge spilldemoer viste de tøffe forholdene som mange innbyggere lider av. Borgere er avhengige av narkotika, selskaper kontrollerer rikdom og smitter mennesker med en besettelse av kroppsmodifisering, og personvern er en stor bekymring.

Night City er delt inn i seks nabolag: City Center, Heywood, Pacifica, Santo Domingo, Watson og Westbrook. City Center er det mest folkerike distriktet i spillet. De fleste av Latino -befolkningen bor i Heywood. Heywood har også voldsomme gjengkriger. Pacifica, der E3 2019 -demoen fant sted, er den mest øde delen av Night City og hjemsted for mange farlige grupper som de overveldende dyrene. Santo Domingo er et industrisenter med enorme fabrikker. Mesteparten av den asiatiske befolkningen bor i Watson. Westbrook er overklassedistriktet som arrangerer mye av Night Citys underholdning og høyt samfunnsarrangementer. Som mange dystopiske science fiction -verk, håper Cyberpunk 2077 å vise hva som kan bli av samfunnet når teknologien går for langt.

Cyberpunk 2077 Alt vi vet så langt robotbokser sports videospill

I Cyberpunk 2077 er spillerens valg viktig

Hver samtale vi har sett i demonstrasjonene så langt, har tre dialogalternativer som du kan velge mellom for å svare på NPC -er. Dine interaksjoner med NPC vil påvirke hvordan du vil bli behandlet av dem så vel som av andre i fremtiden. Cyberpunk 2077 vil derfor ha mer enn én mulig avslutning.

Høyteknologiske karosserimodifikasjoner

Reklametavler med kroppsmodifikasjoner og implantater kan sees over hele Night City. V kan besøke Ripperdocs for å kjøpe nye forstørrelser og utstyre seg selv. Noen endrer mobilitet slik at V kan løpe på vegger, doble hopp og til og med bruke mekanikk som bullet time. Andre involverer våpen som lar deg skyte gjennom vegger for å drepe fiender. Med bioniske armer kan du rive dører og tårn. V kan også feste sverdarmer for å rive fiender fra hverandre i nærkamp.

Cyberpunk 2077 Alt vi vet så langt Endringer i Body Face Videospilltrailer

Karakterklasser og ferdighetstrær

Sammen med din livsbane vil Cyberpunk 2077 ha tre hovedpersonklasser: Netrunner, Techie og Solo. Disse klassene er forslag fremfor stive retningslinjer. Ferdighetstrær er ikke knyttet til klassen. Så det er opp til deg hvilke områder du skal fokusere på.

Netrunners er de dyktige hackerne som spesialiserer seg på å hacke seg inn i fiender og maskiner for å snuble på dem. Tekniker fokuserer på den fysiske teknologien: maskinvare og gadgets. Soloer foretrekker en direkte tilnærming, ved å bruke sin overlegne styrke og våpeneffektivitet til å pløye gjennom fiender og fullføre oppgaver.

Ingen lasteskjermer

Selv om spilldemoer hadde korte lasteskjermer, lover CD Projekt Red at kryssingen av Night City vil være sømløs. Det skal ikke være noen lasteskjermer og ingen forsinkelse i det hele tatt. Som med Red Dead Redemption 2, vil scener flyte sømløst inn i gameplayet.

Keanu Reeves alias Johnny Silverhand

Keanu Reeves vil spille en stor rolle i Cyberpunk 2077 som Johnny Silverhand. Utenfor V har Silverhand de fleste dialoglinjene. Det er ikke helt klart om han vil forbli en venn av V til slutten av spillet. Reeves selv har sagt at Silverhand før skaden hadde en militær bakgrunn – derav den bioniske armen. Han gikk over til musikk og ledet rockebandet Samurai, en populær Night City -gruppe med en lojal tilhengerskare. V har på seg en jakke med samurai -logoen på, så vi vet at han eller hun er en fan som så mange andre.

Cyberpunk 2077 Alt vi vet så langt Keanu Reeves Johnny Silverhand

Ingen moralsk system

Cyberpunk 2077 vil ikke ha et moralsk system. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for hvordan du nærmer deg kamp, ​​enten du spiller skjult eller dødelig. NPCs gjenkjenner dine dialogvalg og beslutninger og samhandler med deg deretter. I motsetning til Red Dead Redemption 2 og andre åpne verdensspill, er du ikke negativt eller positivt påvirket av en moralsk skala.

Reise i Night City

Siden Night City er stor, må du kjøre ofte for å komme fra punkt A til punkt B. Du har tilgang til massevis av biler og motorsykler. Når du har valgt en, vil den fungere som ditt primære kjøretøy. Dette kan når som helst kalles til destinasjonen din, noe som betyr at du ikke trenger å hele tiden stjele tilfeldige biler på gaten. Spillere kan også eie flere leiligheter for å få tilgang til noen garasjer som kan brukes til å lagre kjøretøyer, lik Grand Theft Auto V. Alternativt kan de reise rundt i byen med T -bane.

Cyberpunk 2077 Alt vi vet så langt i Night City Auto -kjøretøy

Nytt spill pluss

CD Projekt Red har bekreftet at Cyberpunk 2077 har en ny New Game Plus -modus som du kan låse opp etter å ha fullført historien. New Game Plus betyr tradisjonelt at hvis du starter på nytt, beholder du ferdighetene og elementene dine. På grunn av dette er modusen vanligvis også vanskeligere.

Utvidelser og DLCer

Noe av The Witcher 3s beste historieinnhold kommer fra utvidelsene. Brukergrensesnittkoordinator Alvin Liu kunngjorde nylig at mens Cyberpunk 2077 forteller en full historie, har verden så mye mer å tilby. Med andre ord, forvent betalte utvidelser og DLCer snart. Det er også mulighet for at en flerspillermodus vil bli lagt til senere.

Cyberpunk 2077 Alt vi vet så langt demo trailer videospill

The World of Cyberpunk 2077

CD Projekt Red og Dark Horse Comics har slått seg sammen for å produsere The World of Cyberpunk 2077, en 200-siders illustrert innbundet bok som gir deg et innblikk i Night Citys verden. Boken vil bli utgitt 21. april 2020 og kan forhåndsbestilt for 32,99 euro vil.

Cosplay -konkurranse

CD Projekt Red er vert for en Cosplay -konkurranse med totalt $ 40 000 i premiepenger. Søkere vil bli bedt om å gjenskape drakten til en tidligere annonsert karakter. Fristen for påmelding til konkurransen er 30. november.

Publiseringsdato

Cyberpunk 2077 slippes 17. september 2020 på PS4, Xbox One, PC og Google Stadia. Standardutgaven kan forhåndsbestilt nå for 59,99 euro vil.

Cyberpunk 2077 Alt vi vet så langt Reklame og trailer -videospill