Vi tenkte lenge på hvilke spesifikke produkter vi ville presentere i vår rapport fra CES 2019. Utvalget er for stort og risikoen for at vi ikke presenterer de største og mest nyttige produktene objektivt nok. Derfor har vi besluttet å oppsummere hovedtrendene fra verdens mest populære høyteknologiske messe for deg. I hvilken retning tar moderne innovasjoner oss egentlig? Vi har også inkludert to videoer, som vi synes er flotte, med introduksjonen av spesifikke produkter.

Mange innovasjoner fremmer vår sunne tilnærming til livet

nature great ces 2019

CES 2019 og trendene for smarthus

Siden begynnelsen av året har vi publisert flere artikler om temaet Hi-Tech Home. Dette er en nåværende trend blant moderne teknologi, slik det ble tydelig på CES 2019 -messen som fant sted i januar i år. Eksemplene er veldig mange, men vi prøver å rette oppmerksomheten mot de spesielt praktiske.

Smarte hjemmeteknologier kombinerer de mest brukte husholdningsapparater. Fra en smart enhet kan du kontrollere kjøleskapet, ovnen og inngangsdøren samtidig hvis du ønsker det. I mange tilfeller kan du gjøre dette selv om du ikke er hjemme hos deg. Dette øker sikkerheten i hverdagen sterkt. Hvem har ikke hatt den merkelige følelsen av å ha glemt en elektrisk enhet som er slått på? Nå kan du sjekke dette på avstand og korrigere det om nødvendig. Utvalget av høyteknologiske enheter som tjener dette formålet er veldig stort.

Små roboter for det smarte hjemmet blir mer og mer populære

hi tech intelligent og personlig rengjøring

Økt kvalitet på produktene som brukes

Økologiske produkter av høy kvalitet for hverdagen er for dyre for mange av oss. I tillegg er det vanskelig å sjekke om informasjonen om den virkelige kvaliteten er sann. Høyteknologiske innovasjoner støtter oss i jakten på bedre produkter. Du kan bruke det til å rense vannet ditt og berike det med visse ingredienser, samt produsere mat av god kvalitet hjemme. Investeringen i det er heller ikke liten, men i mange tilfeller vil det lønne seg flere ganger i det lange løp. På CES 2019 var det fokus på slike husholdningsprodukter.

Besøkende på CES -messen øker hvert år

Interiør i CES hi tech -utstillingen

Helseinnovasjoner

Praksis og ny forskning viser gjentatte ganger at veien til perfekt helse vanligvis er veldig individuell. Trening, kosthold og meditasjoner må passe til vår egen livsstil og personlige behov. Ellers vil vi ikke kunne følge dem på lang sikt og dermed ikke oppnå de forventede resultatene. Dette er sannsynligvis grunnen til at treningsapparater, ideer for å forbedre søvnkvaliteten og hi-tech selvhjelpsideer er så populære blant nystartede selskaper og produktene som ble presentert på høyteknologiske messen CES 2019.

Her er de to lovede videoene med produkter fra CES 2019

Moderne og miljøvennlige transportmidler ble presentert på CES 2019

hi tech flotte ideer

Enda flere innovasjoner for ultramoderne smarte hjem og kontorer

flotte smarthusinnovasjoner hi tech

8K -teknologier ble også presentert på CES 2019

store skjermer hi tech