Selv om det ikke er mangel på utmerkede enkeltspillerspill. I disse pandemitidene foretrekker vi imidlertid å tilbringe mer tid med våre kjære. De beste og mest minneverdige opplevelsene i spillet krever spiller to uansett. Enten du løser gåter sammen, beseirer monstre eller løper mot hverandre, er videospill alltid morsommere med en partner! Av denne grunn har vi laget denne listen for dere begge. Dette er de beste co-op videospillene for par som vil holde deg underholdt i flere timer mens du er i karantene.

Hvilke av disse par -videospillene vil dere prøve sammen??

De beste co-op videospillene for par under pandemiparet som spiller kontrolleren

Portal 2

Portal 2s samarbeidsmodus er det perfekte valget for par som leter etter et spill som krever logisk tenkning. Det er også veldig gøy å spille kampanjemodus med en andre spiller. Selv etter det vil unike, brukeropprettede nivåer holde deg opptatt lenge etter at spillets originale innhold er fullført.

Du kan til og med lage noen selv.

Portal og hans etterfølger er begge fulle av morsomme situasjoner

De beste co-op videospillene for par under pandemiportal 2 co op-spill

Borderlands 3

Borderlands 3 er et av de aller beste samarbeidende åpne verdensspillene som finnes. Girkassens største verden ennå er fullpakket med tøffe karakterer, engasjerende oppdrag og flere planeter å utforske. Selv om det kan spilles solo, vet mangeårige Borderlands -fans at det blir mye mer interessant når du involverer en venn eller partner.

Borderlands design er veldig unikt

De beste co-op videospillene for par under borderlands 3 pandemisk co-op-spill

Mario Kart 8 Deluxe

Alle Mario Kart -spill er ypperlige videospill for par og venner. Deres unike tilfeldige elementsystem betyr også at enda mindre erfarne spillere kan konkurrere og vinne mot sin profesjonelle partner. På Nintendo Switch er Mario Kart 8 Deluxe perfekt for to spillere, ettersom de kan spille den i TV- eller bordmodus med to Joy Con -kontrollere vendt sidelengs.

Du kan finne nesten alle disse spillene med en gang Damp

De beste co-op videospillene for par under mario kart 8 rennen pandemien co op

Splinter Cell Blacklist

Hovedpersonen i Splinter Cell -serien Sam Fisher er vanligvis en ensom ulv. Men også han kan jobbe med en partner fra tid til annen om nødvendig. Svarteliste er Ubisofts nyeste stealth action -franchise og har en rekke korte samarbeidsoppdrag som krever at to spillere jobber i perfekt harmoni. Enkelte områder er til og med bare tilgjengelige med samarbeidende boost -ferdigheter.

Opplev hvordan det er å være en hemmelig agent

De beste co-op videospillene for par under Splinter Cell Blacklist co-op gameplay

Cuphead

Cuphead er et av de vanskeligste spillene i generasjonen og kalles ikke uten tegn for de tegneserieaktige Dark Souls. Å spille det alene og fullføre det er frustrerende og krever sterke nerver. Løsningen? Co-op selvfølgelig! Dette er tross alt designet for. Det er ikke tilfeldig at de to hovedpersonene vises på alle spillets logoer og plakater. Så hvis du og partneren din leter etter en utfordring, er dette spillet for deg.

Det søte utseendet er ganske villedende

De beste co-op videospillene for par under pandemisk cuphead boss co-gameplay

Diablo III

Selv om Diablo III fikk en litt grov start, har videospillet vokst seg til en fenomenal action-RPG-racket gjennom årene. Det er syv forskjellige klasser å velge mellom, en times kampanje med action og eventyr, Reaper of Souls-utvidelsen og en jevn strøm av nytt innhold som Blizzard oppdaterer jevnlig.

Diablo er en av Blizzards mest populære franchiser

De beste co-op videospillene for par under diablo 3-pandemien co-op-spill

Alle vet at teamarbeid er en viktig ferdighet som alle bør ha. Co-op og flerspillerspill for par har gang på gang vist seg å lykkes med å utvikle dem. I disse vanskelige isolasjonstidene vil bindingen din bare forbli sterk og sunn hvis du gjør noe gøy sammen med jevne mellomrom.

Leter du etter det nest beste alternativet? MMO og MOBA er veldig populære akkurat nå!

De beste co-op videospillene for par under pandemien mmo rpg wow gameplay

De beste co-op videospillene for par under moba lol league of legends pandemien