Tesla Model 3 er en ultramoderne sedan uten nøkkel. I stedet kan sedan låses opp og startes med en smarttelefon, en bilformet nøkkelring eller et nøkkelkort. Disse er bare nyttige til du mister nøkkelen din eller mobilen dør. En kreativ sjåfør fant ut hvordan hun kunne sørge for at Tesla Model 3 alltid ville låse opp og starte. Hun implanterte ganske enkelt nøkkelkortets RFID -brikke i underarmen.

I stedet for vanlige nøkler bruker Tesla Model 3 spesialkort

Denne damen implanterte Tesla Model 3 -nøkkelen i tesla på kortet på armen

Tesla Model 3 -nøkkelen inneholder en liten chip som ser ut til å være enkel å fjerne og bruke til andre formål

Amie DD er en programvareutvikler, cosplayer og selvbeskrevet “skaperen av ting”. Hun forklarer i en video, at hun for mange år siden allerede hadde implantert en RFID -brikke i armen.

Med det kan hun åpne inngangsdøren til huset sitt og sende nettleseren fra smarttelefonen til hennes personlige nettsted.

Da hun forhåndsbestilte Tesla Model 3, fant hun ut at hun sannsynligvis kunne gjøre noe lignende med nøkkelkortet. Hun hadde ikke flaks med å overføre programvaren til sin eksisterende brikke. Så hun bestemte seg for å trekke ut kortets brikke og implantere den i armen.

Brikken er omtrent på størrelse med en LEGO Stormtrooper

Denne damen implanterte Tesla Model 3 -nøkkelen i armen hennes ved hjelp av den lille brikken

For å gjøre dette, løste hun opp kortet med aceton og fikk brikken pakket inn i en biopolymer av hygieniske årsaker. Derfra dro hun til et kroppsmodifiseringsstudio i Austin, Texas, og til en herre ved navn Ananas, å få brikken implantert i underarmen. I en annen video viser hun implantasjonen. Hun har rettssaken sin også Hackaday dokumenter, en blogg som publiserer flere artikler om maskinvare- og programvarehacks hver dag.

Pineapple Tagnaroa er en modifikasjonskunstner ved Shaman Modifications

Denne damen implanterte Tesla Model 3 -nøkkelen hennes i armen mellom anan og dd

Selv om hun ikke viser brikken i aksjon i videoen, forklarte hun på Twitter at armen hennes var hoven umiddelbart etter at brikken ble implantert. Amie DD uttalte også at brikken fungerer, selv om rekkevidden fra armen til konsollen må være omtrent 25 mm. Programvareutvikleren håper at dette vil bli bedre når hevelsen avtar. Amie sier at hun bestilte ytterligere to nøkler og planlegger å få en Tesla -servicetekniker til å komme hjem til henne og vise henne hvordan hun skal koordinere nøklene med bilen sin.

Disse og andre implantater vil snart være en vesentlig del av vårt daglige liv

Denne damen implanterte Tesla Model 3 -nøkkelen i armen hennes og implantatet

Ikke det første Tesla Model 3 -hacket som gikk viralt i det siste

Amies hack er ikke det eneste Tesla Model 3 -hacket som nylig dukket opp på nettet. I begynnelsen av året bestemte YouTuber Simone Giertz at det var nok å vente på en elektrisk henting fra Tesla. Så hun bestemte seg for å bare lage sin egen.

Ved hjelp av mekanikere og eksperter på bilmodifisering var Giertz i stand til å fjerne den øverste halvdelen av bilen for å utvide lasteområdet, legge til et takstativ, HELLA -frontlykter og et bakrute fra en GMC Canyon, og dermed gjøre sedan om til en fullt funksjonell henting. Hun publiserte en 18. juni Reklame for den hjemmelagde Truckla. Mens hentingen er klar til å gå, sier Giertz at hun fortsatt må gjøre den vanntett. Hun må også fullføre interiøret, fullføre en del av kroppen og installere et løftesett.

Truckla kan være en ukonvensjonell idé, men det er ikke langt fra virkeligheten. Elon Musk antydet en Tesla -henting i mars i år. Selskapet presenterte også en prototype i semitrailer i 2017, som sies å være endelig klar for markedet i år.

Truckla og den stolte designeren

Denne damen implanterte Tesla Model 3 -nøkkelen hennes i armen simone giertz og truckla

Hvordan vil Elon Musks pick-up se ut??

Denne damen implanterte Tesla Model 3 -nøkkelen i armen for å hente truckla auto