Disney har klart å fange fantasien og interessen vår i flere tiår og er alltid på jakt etter nye måter å gå tilbake til historier som har formet studioet. Selskapets nåværende strategi er å fornye animerte klassikere som Askepott, Tornerose, Skjønnheten og Udyret, Løvenes Konge, Aladdin og Jumbo med live action og fotorealistisk CGI. Suksessen med de siste omstartene som The Jungle Book og Maleficent betyr at disse filmene sikkert vil ha oppfølgere og en ny serie historier der ute. I mellomtiden jobber det amerikanske medieselskapet hardt med en hel rekke omstarter av noen av sine mest populære klassikere. La oss ta en titt på alle Disney -nyinnspillingene som er under utvikling.

Hva har Disney å tilby oss igjen??

Dette er alle de kommende nyinnspillingene av disney, alle disneys omstart

Alle de kommende Disney -nyinnspillingene

Jungelboken 2

Dette er alle kommende nyinnspilninger av jungelboken Disney

Ikke bare er det mer Rudyard Kipling -materiale til en oppfølger til The Jungle Book, men det er også mye ubrukt materiale fra animasjonsfilmene. Boken handler også om Mowglis retur til menneskeverdenen. Kanskje får vi se noe slikt i oppfølgeren. Dessverre er veldig lite kjent om den nye filmen. Regissør Jon Favreau og manusforfatter Justin Marks kommer imidlertid tilbake, og Neel Sethi kan beholde rollen som Mowgli med mindre den unge skuespilleren har vokst for mye i løpet av den tiden.

Maleficent: Forces of Darkness

Dette er alle de kommende nyinnspillingene av Disney angelina jolie maleficent

Angelina Jolie kommer tilbake som Disneys Majestic Mistress of Evil i denne oppfølgeren til en av de første nyinnspillingene 18. oktober 2019. For Maleficent var filmen selvfølgelig mer et alternativt syn på den klassiske historien enn en nyinnspilling. En oppfølger utforsker bare den fantastiske verdenen med magi og feer. Denne gangen konkurrerer Maleficent med dronning Ingrith (Michelle Pfeiffer) som morfiguren til prinsesse Aurora (Elle Fanning).

Oppfølgere og mange nyinnspilninger av Disney

Mulan

Dette er alle de kommende nyinnspillingene av Disney mulan live action

Mulan skal slippes 27. mars 2020. Denne nyinnspilningen av Disneys animerte epos fra 1998 er regissert av Niki Caro. Liu Yifei spiller som Mulan. I likhet med Maleficent tar Mular seg noen friheter med sitt kildemateriale for å tolke heltinnen og hennes verden på nytt. Forvent helt nye karakterer som Mulans søster, Mulans kjærlighetsinteresse Chen Honghui og en skurk ved navn Bori Khan. Filmen inneholder også Jet Li som keiser og Donnie Yen som kommandør Tung, Mulans mentor.

The Hunchback of Notre Dame

Dette er alle de kommende nyinnspillingene av Disney, hunchback of notre dame the hunchback

Selv om Notre Dame sannsynligvis bare blir gjenoppbygd etter at denne nyinnspilling av Disney er utgitt, vil vi kunne høre klokkene deres på kino igjen. Tony-vinnende dramatiker David Henry Hwang fikk i oppdrag å skrive manuset. Den er basert på romanen av Victor Hugo og Disneys animerte musikal. Alan Menken og Stephen Schwartz, som skrev partituret og mottok Oscar -nominasjoner for det, kommer nå tilbake. Josh Gad er en produsent, noe som umiddelbart skapte spekulasjoner om at han også kunne spille tittelfiguren. De første rapportene sier at filmen vil bli utgitt tidligst i 2021.

Lady og Landstrykeren

Dette er alle kommende nyinnspillinger av Disney -damen og trampen susi und stolch

En live-actionversjon av Lady and the Tramp fra 1955 er også under forberedelse. Charlie Bean (The LEGO Ninjago Movie, TRON: The Insurrection) regisserer, Andrew Bujalski skriver og Brigham Taylor (Christopher Robin, The Jungle Book, Tomorrowland, Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge) produserer. I motsetning til den fullstendig CGI-animerte Lion King, kombinerer denne omstarten levende dyreskudd og CGI-effekter. Tessa Thompson vil være stemmen til Susi og Justin Theroux von Trolch. Dessverre vil ikke filmen bli vist på storskjerm og er planlagt til kun å bli utgitt via Disney + 12. november 2019.

Alltid nye remakes fra Disney, men også noen originale ideer blant dem

Lilo & Søm

Dette er alle kommende nyinnspillinger av Disney lilo and stitch i hawaii

Disneys film fra 2002 spiller Lilo, en rampete og ensom hawaiisk jente hvis søster hun oppdrar etter å ha mistet foreldrene. Hun finner Stitch, en tannblå romvesen som Lilo først tror er en hund. Til tross for den galaktiske naturforskjellen mellom Lilo og Stitch, blir de to raskt venner. Gitt mulighetene for moderne CGI -effekter, er vi veldig glade for å se hvordan Disney lager den nye Alien. Forhåpentligvis bedre enn Sonic. Dan Lin og Jonathan Eirich, teamet bak Aladdin -omstarten, tar ledelsen.

Pinocchio

Dette er alle de kommende nyinnspillingene av Disney Pinocchio og feen

En Pinocchio -nyinnspilling har angivelig vært på dagsordenen i årevis. Sam Mendes skulle opprinnelig regissere, men til slutt trakk han seg og ble erstattet av Paul King, regissør for de to fantastiske Paddington -filmene. King er basert på et manus av Jack Thorne. I følge produsent Chris Weitz (Rogue One, The Golden Compass), skulle skytingen starte i 2019.

Cruella

Dette er alle kommende nyinnspillinger av Disney cruella de vil dalmatiner

Cruella de Vil er uten tvil en av Disneys mest kjente og hatede skurker, så det er ingen overraskelse at en omstart av karakteren hennes forberedes. Filmen kan skildre Cruellas yngre år, der Emma Stone spiller den onde motefanatikeren. Nyinnspillingen er regissert av Craig Gillespie og skal slippes 28. mai 2021.

Noen nyinnspillinger fra Disney vises bare på strømmetjenesten

Den lille havfrue

Dette er alle de kommende nyinnspillingene av Disney den lille havfruen

Den lille havfruen får selvfølgelig også en ny film. Jane Goldman (Der Sternwanderer) skriver manuset til denne musikalske nyinnspilling av undervannseventyret fra 1989. Lin-Manuel Miranda, en fan av den animerte originalen og komponisten til Moana, skriver nye sanger for filmen sammen med legendariske Alan Menken. En regissør er ikke offisielt kjent, men Rob Marshall, som regisserte Mary Poppins ‘Return, kan være førstevalget. I begynnelsen av juli lanserte Disney R&B -sangeren Halle Bailey bekreftet som Ariel.

Heksen og trollmannen

Dette er alle kommende nyinnspilninger av Disney heksen og trollmannen sverdet i steinen

The Witch and the Wizard er en annen klassisk animert hit fra 1963 som får en omstart. Juan Carlos Fresnadillo, best kjent bare for skrekkfilmer, er regissør og Bryan Cogman, forfatter og produsent av Game of Thrones, skrev manuset. Historien er en gjenfortelling av den Arthuriske sagaen, der den tidligere og fremtidige kongen ble fremstilt som en ung foreldreløs gutt. Dette var den siste filmen som ble utgitt før Walt Disneys død i 1966.

Utforsk nye og gamle fantastiske verdener i nyinnspillingene av Disney

Snøhvit

Dette er alle kommende nyinnspilninger av Disney Snow Whites originale scene

Snow White er utviklet ved hjelp av et manus av Erin Cressida Wilson. I likhet med Tornerose og skjønnhet og udyret, følger filmen igjen ikke sin animerte forgjenger slag for slag, men forlenger det opprinnelige plottet i Grimms historie. Selvfølgelig trenger en ekte Disney -film et sjarmerende musikalsk repertoar. For dette formål skriver Justin Paul og Benj Pasek, låtskrivere for La la Land, nye sanger. Marc Webb (The Amazing Spider-Man) sies å være regissør.

Rosenrød

Dette er alle kommende nyinnspilninger av Disney rose red sister of snow white

I tillegg til Snow White jobber Disney også med en utvidelse av eventyrverdenen med filmen Rose Red. Manuset er skrevet av Justin Merz og revidert av Evan Daugherty (Snow White and the Huntsman, Divergent, Tomb Raider, Teenage Mutant Ninja Turtles). Filmen fokuserer på Snow Whites søster Rose Red, som søker med de syv dvergene for å redde søsteren fra eplets gift. Ryktene sier at Brie Larson (Captain Marvel) skal spille hovedrollen. Imidlertid er det uklart om dette prosjektet er uavhengig eller inkludert i omstarten.

Kjente karakterer, nye eventyr

Peter Pan

Dette er alle de kommende nyinnspillingene av Disney Peter Pan Reboot Live Action

Pete’s Dragon -manusforfattere David Lowery og Toby Halbrooks har fått i oppgave å regissere en ny Peter Pan -film. Filmen er først og fremst ment å bli fortalt fra perspektivet til Wendy, Michael og John – de tre søsknene som Peter Pan bringer til Neverland. Trioen hjelper igjen Peter å kjempe mot Captain Hook, som desperat ønsker hevn på gutten som aldri vokser opp.

Tink

Dette er alle de kommende nyinnspillingene av Disney tink av Peter Pan

Selskapet hadde allerede avduket utviklingen av denne live-action-omstarten fra Disney i 2015. Filmen, skrevet av Victoria Strouse (Finding Dory), går nærmere inn på den tidligere uutforskede historien om Tinker Bell. Det sies at Reese Witherspoon spiller hovedrollen. Dette prosjektet skal ikke ha noe å gjøre med Peter Pan -nyinnspilling.

drømmeprinsen

Dette er alle kommende nyinnspillinger av Disney Prince Charming from Sleeping Beauty

Ikke forvent at dette skal være din typiske eventyrfilm. Prince Charming, skrevet av Stephen Chbosky (Beauty and the Beast), skal se på tittelfiguren fra et nytt perspektiv ved å se på den idealiserte kongen gjennom øynene til sin mindre vellykkede bror. Lite er kjent om filmen for øyeblikket, og en utgivelsesdato gjenstår å se.

Når det gjelder Disney, blir fansen alltid revet mellom to sider – nyinnspilling og originale ideer. Nå som Disney + streamingtjenesten er i horisonten, forventer vi mye nytt innhold for seere store og små.

Dette er alle de kommende nyinnspillingene av Disney disney plus streaming -tjenesten