Den stadig fremskrittende digitaliseringen stopper ikke ved våre gamle bilder, filmer og lysbilder. Og det er bra, for hvordan skal vi ellers visuelt beholde våre dypeste minner om de gode gamle dager. Papirgul og tårer, smale filmer blir sakte dekomponert av det såkalte eddiksyndromet og lysbildene … disse falmer, klør og mister kvalitet like sakte men sikkert. I tillegg kan vi under ingen omstendigheter bruke de gamle databærerne med våre nye enheter og teknologier, og de er ganske enkelt lagret i skap og skuffer.

digitalisere den gamle enheten

Slik at du kan nyte den viktigste barne-, familie- og reiseopplevelsen din mye lenger og nyte dem igjen og igjen så ofte du vil og demonstrere dem foran andre, det ville være best hvis du hadde dem digitalisert. For eksempel er ideen om å digitalisere lysbilder en av de beste noensinne. Det er også en perfekt bursdagsgave til familie og venner. I de følgende linjene finner du ut hva du bør være oppmerksom på og hvor enkelt det er å sette dette i gang.

digitalisere lysbildeblad

Gjør det enkelt å digitalisere minner

Heldigvis finner du erfarne digitaliseringstjenester både på stedet og online, som ikke bare inkluderer bilder, film og hele fotoalbum, men også Digitaliser lysbilder og forvandle minnene dine til bildefiler av høy kvalitet for fjernsynet, PC-en eller projektoren. De verdifulle bildeskattene blir deretter sikkerhetskopiert på moderne datamedier og kan presenteres igjen praktisk og i topp kvalitet for en lengre periode. Avhengig av ønsket bildekvalitet, kan du bestemme riktig oppløsning. Lysbilder blir vanligvis skannet med 3000 ppi / dpi, 4500 ppi / dpi eller 5100 ppi / dpi. I prinsippet oppnås den høyeste oppløsningen med multiple scan -prosessen og anses å være et av de beste alternativene.

Den beste måten å finne ut hvilken variant som er best for lysbildene dine, er fra din spesialistleverandør. Du vil da motta dataene enten i JPEG eller i TIFF -format og lagret direkte på en USB. Korrekt justering blir selvfølgelig også tatt vare på, og de sorte kantene på lysbildene fjernes om nødvendig.

digitalisere smale filmer

En bildeoptimalisering på flere nivåer, som virkelig gode tjenesteleverandører tilbyr, sikrer også den perfekte bildekvaliteten til digitaliseringen. I tillegg er renseri før selve skanningen også svært viktig for et perfekt sluttresultat. Dette gjøres med trykkluft og sikrer optimal rengjøring av de gamle lysbildene.

Originalene dine blir selvfølgelig sendt tilbake til deg sammen med bestillingen. De fleste leverandører beholder de digitaliserte filene dine i noen uker for å kunne reagere så raskt som mulig ved en gjentatt ordre. Returtransporten er også fullstendig sikret.

Digitaliser lysbilder: viktige aspekter ved bestilling

Først og fremst bør du velge en leverandør av høy kvalitet og et godt pris-ytelsesforhold. Hvert godt butikksystem viser deg de eksakte kostnadene mens du behandler bestillingsprosessen. Et viktig kriterium her er for eksempel produkter som er sertifisert av TÜV Rheinland. I tillegg må transparente leverings- og betalingsbetingelser overholdes, samt korte leveringstider. Det er ideelt hvis du leverer lysbildene i standardblader med bestillingen. På denne måten kan digitaliseringstjenesten også beholde den nøyaktige rekkefølgen på dataarrangementet hvis ønskelig.

digitalisere lysbilder

Digitalisering av lysbilder er ingen rakettvitenskap i disse dager. Men tvert imot. Takket være høykvalitetsleverandører i dette området kan du enkelt og bekvemt legge inn bestillingen din på nettet med bare noen få klikk og ha mange verdifulle minner lagret på nye databærere. Dine foreldre og besteforeldre, men også dine partnere, barn og venner vil sette pris på dette. Lovet! Overrask alle og gi dine nærmeste mye glede med en så unik gave!

Digitalisering på en enkel måte