Med Game of Thrones over, er alle øyne nå på de kommende spin-offene fra HBO. Det så ikke spesielt bra ut for franchisen da Jane Goldmans Naomi Watts Show ble kansellert før det startet. Like etterpå ble imidlertid en prequel -serie med tittelen House of the Dragon bestilt av HBO i ti episoder.

Basert på George RR Martins ledsagerbok Fire & Blod blir overvåket av Ryan Condal på House of the Dragon. Regissør Miguel Sapochnik rapporteres også å jobbe med Condal, noe som er lovende gitt at han tidligere har filmet noen av de beste Game of Thrones -kampscenene og episodene, inkludert “Battle of the Bastards” og “Hardhome”. Men kan prequel Game of Thrones være lik i sin storhetstid? Bli med på å oppdage alt du bør vite om House of the Dragon Season 1.

Basert på romanen “Feuer und Blut” fra 2018

Dragon of House Alt vi vet om Game of Thrones prequel blod og brannroman

Når dukker House of the Dragon opp?

HBO har offisielt bestilt ti episoder for den første sesongen. Imidlertid er det vanskelig å si når nøyaktig disse ti episodene skal vises. Hvis vi måtte gjette, ville vi forvente at serien skulle sendes tidligst i 2021 eller slutten av 2020. Forhåpentligvis lærer vi mer om emnet snart.

Plakat for Dragon of House

Dragon of House Alt vi vet om Prequel -plakaten til Game of Thrones for tv -serier

Hvem skal være i Dragehuset??

Når det gjelder rollebesetningen, har ingenting blitt bekreftet ennå. Gitt at showet skal inneholde Daenerys Targaryens forfedre, bør du imidlertid finne en tydelig familielignelse mellom noen av stjernene og skuespilleren Emilia Clarke – askeblond med høye kinnben.

Det er fortsatt lite å si om mannskapet, selv om vi med sikkerhet vet at showrunner Miguel Sapochnik vil lede pilotepisoden og andre senere. Betyr dette at vi får se Daenerys tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-bestemor i et nytt slag om jævlene? Ganske mulig.

Skuespillere vil sannsynligvis ligne Clarke

Dragon of House Alt vi vet om Game of Thrones prequel daenerys og drogon dragon

Hva handler Dragehuset om?

Selv om det avlyste Naomi Watts Show ville ha funnet sted tusenvis av år før Game of Thrones, vil House of the Dragon bare spille tre hundre år før, så fans av det første showet burde kjenne denne versjonen av Westeros bedre.

Basert på Martins pseudo-historie Fire & Blod vil følge House of the Dragon oppkomst av House Targaryen gjennom Aegons erobring mens du er vitne til Targaryen -borgerkrigen lokalt kjent som Dragedansen – det er en stor dynastisk kamp. Det som er sikkert er at det vil være drager. Balerion the Black Dread, den største av dragene og Aegon -fjellet, vil definitivt være her.

De tre søsknene Aegon, Rhaenys og Visenya Targaryen

Dragon of House Alt vi vet om Game of Thrones prequel tre søsken

Hvor mye av den historien vi får se i sesong en gjenstår å se, forutsatt at HBO bestemmer seg for å utvide House of the Dragon utover den første ti-episodeserien. HBO for programmering, Casey Bloys, avslørte ikke mye da han først kunngjorde prequel. Men her er det han sa om det: “The Game of Thrones -universet er så rikt på historier. Vi gleder oss til å utforske opprinnelsen til House Targaryen og Westeros tidligere dager med Miguel, Ryan og George. “

Balerion the Black Dread

Dragon of House Alt vi vet om Game of Thrones prequel balerion drage and rider