Drone -teknologi blir mer og mer tilgjengelig og enklere å bruke. Med hvert nytt år inspirerer produsentene oss med nye, fremtidsrettede innovasjoner. Her er det siste innen markedet for flygende roboter for 2019. Vi lister også våre favoritter blant de mest moderne modellene av flygende roboter.

Frugroboter Dji Ryze Tello

dji ryze tello flygende roboteng

Innovasjoner innen droner

Den innovative bogien er en del av den nye generasjonen flygende roboter. Dens utholdenhet er absolutt garantert takket være det innovative beskyttelsesdekselet. Store oppløsningskameraer med over 700 piksler blir sakte men sikkert standarden. Linsene kan roteres opptil 90 ° for å tilpasse seg de spesifikke forholdene.

Bruken av modulbatterier gjør driften av moderne droner mye enklere enn før. Med bare noen få tastetrykk kan du starte og kontrollere flyvningen fra smartenheten din. Moderne droner er også laget av super lette materialer og tilbyr utmerket funksjonalitet i små dimensjoner.

Flygende robot JJRC

jjrc 2019 flygende roboter på hjul

Det er mye variasjon når det gjelder den eksterne utformingen. I tillegg til Full HD -kameraene garanterer de innovative dronene 2019 gode opptak takket være innovative funksjoner for stabilitet. Generelt er det mye bedre ytelse og kvalitet i resultatene sammenlignet med tidligere modeller. Her er også våre favoritter blant de nyeste dronemodellene!

Våre 7 favoritter blant dronemodellene for 2019

Her er listen med våre syv favoritter for flygende roboter, som blant annet fantastisk illustrerer innovasjonene på markedet for flygende roboter. Avhengig av egenskapene til egenskapene, er de egnet for film- eller landskapsbilder. Noen er spesielt kompakte og derfor flotte for reisende som liker å dokumentere turene sine på en spesielt innovativ måte.

Papegøye Mambo flygende robot

papegøye mambo liten flygende robot

  • DJI RYZE TELLO
  • JJRC
  • PARROT MAMBO
  • UVIFY DRACO HD
  • DJI SPARK
  • YUNEEC BREEZE
  • DJI INSPIRE

Ny flygende robot UVIFY DRACO HD

flott flygende robot UVIFY DRACO HD

DJI SPARK – super flott flygende robot

skogflygende robot DJI SPARK

DJI INSPIRE 2 – flott flygende robot

DJI INSPIRE 2 flygende robot for byen

Super mer moderne Yuneec Breeze flygende robot

yuneec bris mellom trærne flygende robot