Den amerikanske spillutvikleren Epic Games presenterte sin siste spillmotor denne uken som en del av online -arrangementet Summer Game Fest. Den såkalte Unreal Engine 5 ble presentert med en kort demo direkte på PlayStation 5-konsollen. Demoen modereres av Brian Karis, teknisk grafisk direktør for Epic Games, og Jerome Platteaux, kunstdirektør for spesielle objekter. Uvirkelig motor 5 er virkelig et fantastisk neste trinn i videospillverdenen. La oss se nærmere på den nye teknologien!

Et gammelt tempel vist fantastisk, ekte

Epic Games kunngjør Unreal Engine 5 med en fantastisk PS5 -demo ved presentasjon av tempelinngangen

Utgivelsesdato for Unreal Engine 5

Unreal Engine 5 er etterfølgeren til den utrolig populære Unreal Engine 4 fra 2014. Utgivelsen er planlagt i slutten av neste år. UE5 forbedrer UE4 hovedsakelig gjennom inkludering av lumenbelysning og nanittgeometri -systemer.

Vi kan allerede forvente spill med den nye motoren neste år

Epic Games kunngjør Unreal Engine 5 med fantastisk PS5 -demo på presentasjonseventyr på playstation 5

Hva er lumen og nanitt?

På latin betyr lumen bokstavelig talt lys. Det nye belysningssystemet lar digitalt lys reflektere og skalere på ubegrensede måter. Dette ville være ekstremt vanskelig å oppnå i eldre spillmotorer. Lumen reagerer også umiddelbart på alle slags lysendringer, slik at kunstnere kan bygge nye og mer nøyaktige belysningssystemer.

Epic Games beskrev nanitt som et middel til å “skape så mye geometriske detaljer som øyet kan se”. Eldre spillmotorer måtte svekke ulike grafiske elementer på grunn av polygonrestriksjoner. Takket være det nye geometri -systemet kan kunstnere lage digitale scener med et detaljnivå og realisme som ligner på blockbuster -filmer med CGI -elementer.

Dynamisk lys og ultradetaljer i 8K kvalitet

Epic Games kunngjør Unreal Engine 5 med fantastisk PS5 -demogrotte med steinkrigere

Epic Games kunngjør Unreal Engine 5 med fantastisk PS5 -demo -kriger i superhd

Unreal Engine 5 -demoen på PS5

For å demonstrere kraften i disse nye funksjonene, kjørte Karis og Platteaux demoen kalt “Lumen in the Land of Nanite”. Det starter med en ung jente som utforsker noen vakre grotter. I mellomtiden presenterer demoen også akustikken til den nye Unreal Engine 5, som etterligner det du kan høre i den virkelige verden.

Resten av demoen inneholder en utrolig naturtro animasjon mens heltinnen klatrer på et fjell, utforsker et gammelt tempel og flyr ut av en by som faller sammen. Demoen er et virkelig imponerende utstillingsvindu for den nye teknologien. Når spillutviklere kan dra nytte av Unreal Engine 5s potensial, vil neste generasjon spill definitivt se bra ut.

Heltinnen minner veldig om Lara Croft

Epic Games kunngjør Unreal Engine 5 med fantastisk PS5-demo på lara croft-lignende heltinne

Epic Games kunngjør Unreal Engine 5 med fantastisk PS5 -demo i utviklerpresentasjonshulen

Fortnite på PS5 og Xbox Series X.

Som sett i den tekniske demoen som ble spilt inn på PlayStation 5, kommer neste generasjons spill til å se veldig, veldig pen ut! Potensialet for utviklere til å lage ekstremt detaljerte og fotorealistiske videospillverdener har aldri vært større.

I tillegg til kunngjøringen av Unreal Engine 5, Epic Games kunngjorde også at Fortnite snart er tilgjengelig på konsoller i neste generasjon (PS5 og Xbox Series X), og at den vil bli byttet til når motoren slippes neste år.

Se hele demoen her