Facebook vil snart introdusere nye interaktive annonser i nyhetsstrømmen som inkluderer opplevelser av augmented reality (AR) som brukerne kan bruke til å spille spill, svare på undersøkelser eller se hvordan sminke ser ut på huden deres. Interaktive annonser er planlagt å gå inn i betafasen for annonsører fra høsten. Så du kan forvente dem veldig snart. Her er alt vi vet så langt om den nye AR -funksjonen.

Annonsering blir mer og mer personlig, men nå også mer spennende

Facebook introduserer interaktive annonser som annonserer facebook -logo

Nye funksjoner for interaktive annonser

Interaktive annonser, for eksempel muligheten til å prøve sminke eller tilbehør, er foreløpig bare tilgjengelig for brukere som bruker mobilappen med telefonens kamera. YouTube lanserte en lignende funksjon tilbake i juni som lar brukerne prøve sminke med AR mens de ser på populære skjønnhetsguider.

En annen ny funksjon fra Facebook er å la brukerne spille en rask demo av et mobilspill før de lastes ned. Skateboard -skomerket Vans har allerede brukt den nye funksjonen til et julespill som annonseres på Facebook. Kort tid etter oppnådde selskapet bemerkelsesverdig suksess.

Prøv sminke og tilbehør i sanntid, og ta en avgjørelse

Facebook introduserer interaktive annonser. Prøv på briller og tilbehør

Interaktive annonser i form av undersøkelser

Selv om spilldesignere var de første annonsørene som brukte disse funksjonene, bruker andre selskaper allerede lignende spillmekanikk. Nemlig i form av undersøkelser. I disse undersøkelsene kan forbrukerne velge ett av to alternativer innenfor en bestemt video.

Interaktive annonser som disse fanger brukernes oppmerksomhet bedre enn statiske annonser når de blar gjennom feeden. Samtidig oppfordrer de til engasjement og hjelper bedrifter med å få en følelse av hva brukerne egentlig er interessert i.

Tre forskjellige formater

Facebook introduserer interaktive annonser i ulike former for reklame

For eksempel slo BuzzFeed-powered Tasty sammen med det interaktive videoselskapet Eko og laget nylig en video der seerne kan velge ingrediensene i en oppskrift og lage sine egne retter.

Paprika eller sopp? Det som ender på tallerkenen din?

Facebook lanserer interaktive annonser, buzzfeed velsmakende reklame

Mark D’Arcy, VP Global Business Marketing og Chief Creative Officer på Facebook, kunngjorde i en kunngjøring at rundt 700 millioner mennesker per måned bruker tiden sin på å spille minispill eller svare på undersøkelser i nyhetsfeeds. Det vil definitivt ikke være mangel på interesserte brukere.

Facebook kjører interaktive annonser for å prøve sminke fra videoen