Snart vil flygende bilracing ikke lenger være begrenset til videospill og sci-fi-filmer. Arrangørene av verdens første motorsportserie for flygende biler sier at disse løpene vil finne sted allerede i slutten av 2020. Snart er det planlagt en hel Grand Prix -mesterskapssesong. Her er alt vi vet om den nye Formel E så langt!

MK4 Speeder ble første gang vist som et konsept sommeren 2019

Flygende bilrenn vil bli en virkelighetsformel -plakat for 2020

Flygende billøp vil bli en realitet i 2020 flystart fra airspeeder alauda

Vi kan forvente verdens første flygende bilrenn i år

De flygende elbilene, kalt Airspeeder, må testes videre. Disse testene kan bare finne sted etter at noen av koronavirusbegrensningene er opphevet. Til tross for alt finner Airspeeder -teamet noen sikre måter å utføre tester på i disse vanskelige tider og forberede seg til verdens første løp med flygende biler.

Selskapet som er ansvarlig for å lage fartshastighetene, Alauda, Burde ha utført bemannede tester i California Mojave -ørken tidligere i år. Disse er nå flyttet nær Adelaide, Sør -Australia. Så nærmere selskapets hjemmebase. Så langt har teamet bare utført ubemannede tester med én fjernkontroll, og disse har vært en fullstendig suksess.

Imidlertid er det fortsatt noen få hindringer Alauda må overvinne før det første flygende bilrennet kan finne sted. Dette inkluderer å sette regler for Vertiports, administrere luftrommet og utvikle pålitelige forsyningskjeder.

Alauda er klar til å gjennomføre innledende tester med ekte piloter

Flygende billøp vil bli en realitet i 2020 sci fi -videospill speeder real

Du bør vite det på forhånd om de elektriske fartshastighetene

Airspeeder -kjøretøyet veier rundt 249,5 kg og bruker et batteri som kan byttes ut under løpet – omtrent som en dekkbytte i Formel E. Hver ladning forventes å vare 15 minutter. Takket være de fire 32 hk elektriske motorene når hastigheten opp til 201 km / t. Avhengig av løpet må du kanskje se opp ganske langt, ettersom disse kjøretøyene kan fly alt fra fem til 40 meter høye.

Flybilene kan bære opptil 100 kg

Flygende billøp vil bli en realitet i 2020 airspeeder -modellen som testes

Speeders er inspirert av sci-fi, og cockpits er utstyrt med AR-teknologi for å gjøre det lettere for piloter å navigere

Flygende billøp blir en realitet i 2020 alauda speeder -modell i gult og blått

Det er en spennende tid for fremtiden for motorsport. “Tradisjonelle motorsportfans vil sikkert kjenne igjen mange elementer i vår racerserie,” sa Matt Pearson, grunnlegger av Alauda og Airspeeder -serien, i en uttalelse. Pearson forklarte videre at planen er å “ha forskjellige lag, pitstopp og piloter. Fokuset er på å gjøre sporten tilgjengelig for så mange fans som mulig via direktesendinger som sendes over hele verden. “Til syvende og sist er” dette motorsport i det 21. århundre. “

Airspeeders flys av erfarne piloter og bruker også lidar -teknologien til autonome kjøretøyer for å holde sikker avstand til hverandre

Flygende bilrenn vil være en realitet i 2020, lik dekkskifte med batteri