I dagens verden med åpne kontorer og stadige distraksjoner fra mobiltelefonvarsler og annonser, synes folk det blir stadig vanskeligere å fokusere på noe viktig. Faktisk er det i løpet av en persons karriere bortkastet rundt 20 000 timer å bli distrahert på jobb. Potensial X vil endelig sette en stopper for sløsing med tid ved hjelp av det siste produktet FocusBuds.

Ikke bli distrahert lenger

FocusBuds ørepropper trener hjernen din og forbedrer fokus produktivt vil dra full nytte av 20000 timer

FocusBuds ørepropper forbedrer fokus og dermed produktiviteten på arbeidsplassen

Disse banebrytende øreproppene er nå live på crowdfunding -nettstedet Indiegogo å finne. FocusBuds er et par neste generasjons trådløse ørepropper. De kombinerer toppmoderne lyd med EEG neurofeedback-teknologi for å gjøre det mulig for brukerne å være fokuserte og produktive som aldri før.

FocusBuds registrerer brukerens hjerneaktivitet i sanntid ved hjelp av innebygde EEG -biosensorer. Så snart fokuset synker, høres et lavt akustisk signal. Dette minner brukeren om å fokusere igjen. Over tid blir hjernen trent til naturlig konsentrasjon raskere og lengre.

EEG nevrofeedback -teknologi ble oppfunnet på slutten av 1950 -tallet og har vist seg å øke ytelsen og være like effektiv som stimulansen Ritalin. Så langt har imidlertid denne teknologien vært veldig omfangsrik og bare tilgjengelig for F500 -administrerende direktører, NASA -astronauter og topp ytelsesguruer som Tony Robbins. Spesielt Robbins brukte omtrent $ 15 000 per uke på den samme teknologien, som nå er tilgjengelig for allmennheten for bare $ 249.

Tradisjonelle EEG -hodesett er omfangsrike og veldig dyre

FocusBuds ørepropper trener hjernen din og forbedrer tradisjonelt egne hodesett

FocusBuds er små, effektive og betydelig billigere

FocusBuds ørepropper trener hjernen din og forbedrer fokus ørepropper for bedre produktivitet

Stilig, kompakt, komfortabel og rimelig

Den anerkjente NASA -forskeren Alan Pope fra Langley Research Center mener at innebygging av nyttig, nyttig biofeedback i hverdagslige aktiviteter vil gi et verdifullt bidrag til samfunnet. Medgründer Sahin Ozsoy svarte i detalj og understreket at oppdraget til Potensial X nettopp er å “låse opp menneskelig potensial ved å gjøre teknologi rimelig og tilgjengelig for alle”.

I tillegg til EEG neurofeedback, tilbyr FocusBuds blant annet sanntids fokusering av AI, trådløs tilkobling og støyisolering. Dermed, i løpet av det neste året, kan FocusBuds bli en av de mest avanserte bærbare enhetene for å forbedre kognitive ferdigheter.

Passer også for skoleelever og forretningsfolk

FocusBuds ørepropper trener hjernen din og forbedrer fokuslæring og fungerer effektivt

God støyisolering for en produktiv arbeidsdag

FocusBuds ørepropper trener hjernen din og forbedrer fokus, og eliminerer støy