I følge FNs verdensmatprogram, spiser en av ni mennesker ikke nok mat. Det er rundt 821 millioner mennesker over hele verden! Det er et tall som høres overveldende ut. WFP prøver nå å dempe verdens sult gjennom en ekstremt uvanlig strategi. Organisasjonen gjorde nylig dette Quizspill Freerice Omarbeidet som nå donerer 10 riskorn for hvert riktig svar gitt av spilleren. Relanseringen inkluderer et nytt nettsted, samt iOS- og Android -apper.

Bekjemp verdensproblemer gjennom morsomme pedagogiske spill

Freerice er et quiz -spill som kan lindre betaversjonen av verdens sultquiz

Kan Freerice virkelig gjøre en forskjell for 821 millioner mennesker?

Dataprogrammereren John Breen utviklet quiz -spillet Freerice i 2007 for å hjelpe sønnen med SAT -ord. To år senere donerte han det til WFP. Fra og med 2010 har spillere over hele verden samlet inn mer enn 1,39 millioner dollar. Det tilsvarer rundt 300 milliarder riskorn!

Nettstedet tjener penger på annonser som brukes i en rekke programmer, inkludert de som tilbyr skolemåltider i Sør -Sudan og Burundi.

Mange tonn er allerede levert

Freerice er et quiz -spill som kan lindre sult i verden. Resultater reis levert

Spillet er ganske greit. Spørsmålene er flervalg og har forskjellige vanskelighetsgrader. Spillere kan velge mellom kategorier som språk (tysk, spansk, latin, fransk, italiensk og tsjekkisk), litteratur, multiplikasjon, anatomi og geografi. Det er både ordforråd og grammatikkspørsmål som kan brukes til å lære engelsk. Noen av endringene i spillet inkluderer nye kategorier med spørsmål knyttet til klimaendringer og ernæring. Det er et spill som enkelt kan integreres i et klasserom. På denne måten kan barn bli spurt og samtidig vinne over til et verdig mål.

Oppdatering introduserer endelig smarttelefonapper

Freerice er et quiz -spill som kan lette verdens sultspill på mobiltelefonen

Kommende og potensielle oppdateringer for Freerice

Selv med de nye oppdateringene har Freerice knapt skrapt overflaten av det mulige. Hva om spillerne kunne holde oversikt over alle riskornene de har samlet seg? Spillere kan tjene digitale priser basert på hvor ofte de spiller eller hvor mange riktige svar de gir på rad. Hva om du kunne utfordre venner eller til og med kjøre turneringer? Spillet har kjørt i mer enn et tiår og genererer rundt $ 5600 månedlig med 620 000 spillere. Så vi kan nesten ikke vente på en ny oppdatering. Inntil da anbefaler vi deg sterkt å prøve Freerice og dele med venner.

Med kjærlighet til menneskeheten

Freerice er et quiz -spill som kan lindre verdens sultris med kjærlighet til menneskeheten

Freerice er et quiz -spill som kan lindre sult i verden og redde sultne barn fra døden