Søvnforstyrrelser har i mellomtiden blitt erklært som en epidemi i mange land. De fleste kan ikke sove godt fordi de opplever mye stress i hverdagen og det er vanskelig å slappe av. Det er praktisk talt ingen aldersgruppe som ikke påvirkes. Det er sikkert også grunnen til at det utvikles høyteknologiske innovasjoner som støtter folk i å overvinne dette problemet. I dag introduserer vi deg for en som fremdeles ikke er på markedet, men som snart vil være tilgjengelig for vanlige brukere. Det handler om Dreampad sovepute.

Dreampad sovepute – ortopedisk variant

ortopedisk sovepute modell

Hi-tech sovepute Dreampad for mer effektiv avslapning

Tenk deg at du gjennom høyteknologiske teknologier har et system integrert i puten din som spiller vakker, avslappende musikk? Det ville ta deg praktisk talt til et avslappet sted hvor du kan gå til perfekt avslapning. For de fleste er dette nok til at nervesystemet slapper av.

Det beste er at du vil være den eneste som lytter til denne musikken. Så din partner eller romkamerat vil sove uforstyrret ved siden av deg eller i nærheten av deg.

Du kan integrere denne soveputen i en annen

sovepute tynn dreampad

En avslappende musikkopplevelse

Denne høyteknologiske sovepute tilbyr en helt annen opplevelse av å lytte til musikk sammenlignet med det vi kjenner fra tidligere enheter. De musikalske tonene beroliger ikke bare sinnet ditt, men spres også gjennom nervesystemet og bidrar til fullstendig avslapning. Stresset fjernes fra alle kroppsdelene dine.

Flere Dreampad -modeller

høyteknologiske soveputer

Den nåværende utviklingen av prosjektet

Allerede i 2016 begynte vi å skaffe midler til realisering av dette prosjektet. Soveputen ble prøvd ut av flere personer som også ga tilbakemeldinger. Takket være tilbakemeldingen har produktet blitt betydelig optimalisert. Takket være Bluetooth -teknologi kan den nå også brukes trådløst. Disse høyteknologiske soveputer er allerede ferdigstilt som et prosjekt og vil trolig snart være tilgjengelig også for masseforbrukeren.

Bluetooth -teknologien er der for å muliggjøre trådløs bruk av Dreampad

sovepute bluetooth idé

Bare du kan høre musikken fra Dreampad

sovepute en flott enhet

Soveputer for avslapning – et produkt av fremtiden

sovepute kvinne sover