Det amerikanske selskapet August Home sluttet nylig August -visning på, en trådløs smart dørklokke med kamera, toveis lyd, bevegelsesdeteksjon og ledig tidsbegrenset skylagring for korte videoklipp. August View er selskapets andre dørklokke med et kamera som kobles til den første August Doorbell Cam Pro på veldig kort tid. Bli med oss ​​når vi ser nærmere på denne moderne gadgeten!

Se og ta imot gjester på avstand

Hi-tech smart dørklokke med kamera fra August Home sanntids toveiskommunikasjon

På hvilken måte er August View -dørklokken med kamera overlegen en vanlig dørklokke?

På den ene siden har dørklokken fra August Home et HD -kamera. August Views videosensor fanger og sender video med en revolusjonerende oppløsning på 1440p. Det er 33% flere piksler enn full 1080p HD!

Bevegelsesdeteksjonen sender varsler i sanntid så snart den oppdager en besøkende foran døren. Følsomheten er fullt justerbar, slik at den ikke utløses av aktiviteter på for eksempel fortauer. Den høyteknologiske dørklokken med kamera har også en zoomfunksjon og en minimal fiskeøye-forvrengningseffekt for enda mer klarhet i bildet..

Endelig en dørklokke med HD -bildekvalitet

Hi-tech smart dørklokke med kamera fra August Home ser besøkende i sanntid via app

August View er best kombinert med August Smart Lock, en smart gadget som er festet på innsiden av døren. Den lar deg slippe inn besøkende via mobilappen og deretter låse døren igjen, uavhengig av om du er i neste rom eller i et annet land. “Det handler ikke lenger om å holde skurkene ute, men om å slippe de riktige menneskene inn til rett tid,” sa August Home.

August Smart Lock styres av appen og kan åpne og lukke døren eksternt

Hi-Tech Smart dørklokke med kamera fra August Hjem smart låsesystem fra august

Hi-tech smart dørklokke med kamera fra august hjem august utsikt døren åpen og lukk

Du kan også bruke August-appen til å spille live-videoer eller lagre fem sekunders videoklipp i skyen for en dag gratis. Tilgjengelige abonnementer lagrer videoklippene i skyen i opptil 15 eller 30 dager, avhengig av planen.

August Home hi-tech dørklokke med kamera er trådløs, enkel å montere og batteridrevet. Avhengig av bruken kan du forvente en periode på tre til seks måneder per ladning. August View sender automatisk brukervarsler når batteriet må byttes.

Hi-tech smart dørklokke med kamera fra august Hjem august visningskommunikasjon med et tastetrykk

Det er vel og bra, men du kan også kombinere August View med Alexa eller Ok Google?

Behovet for kompatibilitet med andre smarte hjemmeapparater er sterkere i dag enn noen gang før. Derfor støtter August View både Amazon Echo og Google Home-enheter, inkludert funksjonene deres (videostreaming, talekommandoer, varsler, toveiskommunikasjon). Selskapet undersøker fortsatt måter å jobbe med Apple på, og kan fremdeles ikke tilby Siri -kompatibilitet.

Du trenger ikke lenger å stoppe arbeidet ditt for å åpne døren

Hi-tech smart dørklokke med kamera fra August Home åpner døren håndløst og lukker den igjen

Hjemlevering selv når du ikke er hjemme

Hi-tech smart dørklokke med kamera fra August Home ikke hold skurkene unna, slipp inn de riktige

Takket være den slanke og moderne designen kan den smarte dørklokken med kamera ideelt tilpasses ethvert inngangsparti. Med åtte forskjellige utskiftbare frontplater kan du finne akkurat den som passer til estetikken i hjemmet ditt. August View vil være tilgjengelig 28. mars på August Home og forhandlers nettsteder for en pris på $ 230 (EUR 205).

Åtte forskjellige fargede frontpaneler tillater tilpasning

Hi-tech smart dørklokke med kamera fra August Home de forskjellige fargene fra August view