Google Maps ble bare mer nyttig for pendlere. Takket være den siste oppdateringen kan smartnavigasjonsappen din nå forutsi hvor full bussen eller toget ditt blir. Trafikkprognosen vises så snart du søker etter en transittrute på Google Maps. Statistikken er basert på vurderinger fra andre brukere. Kart kan også spørre deg om hvor full bussen eller toget er mens du er på den.

Velg alltid den beste ruten og det billigste transportmiddelet

Google Maps kan bestemme hvor full bussen eller toget ditt blir og velge den beste ruten

Allerede tilgjengelig i mange store byer over hele verden

I flere måneder har Google prøvd å gi brukerne ytterligere informasjon om graden av overbelastning på transittruter. Etter endt reise hadde de fire alternativer å velge mellom – mange eller færre ledige plasser, bare eller begrenset ståplass.

Nå har selskapet samlet inn nok data til å gi nøyaktige prognoser til brukere som bruker Google Maps til å planlegge sin daglige pendling. Den nye funksjonen er allerede tilgjengelig i 200 byer rundt om i verden for Android- og iOS -brukere.

Denne lille undersøkelsen hjalp Google Maps med å lage nøyaktig statistikk

Google Maps kan bestemme hvor full bussen eller toget ditt skal være. Data samlet inn fra brukere

“Det er ingenting mer ubehagelig enn å bli pakket inn som en boks med sardiner på et varmt, svett tog,” skrev Google Maps -teamet i et blogginnlegg. “Vi introduserer trengselspådommer, slik at du kan se hvor overfylt bussen, toget eller T -banen blir, avhengig av tidligere reiser. Nå kan du ta en informert avgjørelse om du vil sette deg inn umiddelbart eller vente noen minutter på neste kjøretøy, noe som er mer sannsynlig å få et sete. “

Du kan ofte spare deg selv for et slikt press

Google Maps kan avgjøre hvor overfylt bussen eller toget ditt kommer til å klemme på t -banen

Google Maps viser deg også forsinkelser og eksakte reisetider

De siste oppdateringene av kollektivtransportfunksjonene i Google Maps viser deg også forsinkelser. Kart informerer brukeren når han søker om en buss eller tog er forsinket, hvor lang tid det fortsatt vil være og reisetiden avhengig av dette.

Kjenn den eksakte reisetiden til enhver tid og planlegg ditt daglige liv deretter

Google Maps kan avgjøre hvor full bussen eller toget ditt blir, og viser reisetider og forsinkelser

I tillegg ga Google ut en rapport om overbelastningsstatistikken i flere større byer, inkludert de mest trafikkerte rutene og lokale transittruter. Google samlet og analyserte dataene fra oktober 2018 til juni 2019 i rushtiden. For eksempel regnes Urquiza -linjen i Buenos Aires for å være den travleste lokale transportlinjen i verden.

De mest overfylte linjene i verden

Google Maps kan bestemme hvor overfylt bussen eller toget ditt vil være på verdens mest overfylte linjer

En forlengelse av den allerede kjente overbefolkningsstatistikken

Teknologigiganten har testet funksjoner som viser overbefolkning på populære steder en stund. Når du ser opp, vises ofte den ukentlige åpningstiden og de respektive ventetidene til restauranter og andre butikker. Mange tilbyr til og med øyeblikkelig informasjon om de mest populære rettene de serverer.

De siste oppdateringene til Google Maps inkluderer også sanntidssporing av reiser, gruppeplanleggingsverktøy som lar deg bestemme hvor du skal spise basert på posisjonen din eller hvor de nærmeste EV-ladestasjonene er. Hva vil Google Maps tilby oss videre??

Velg restauranter basert på deres spesialiteter

Google Maps kan avgjøre hvor full bussen eller toget ditt blir. Populære spisesteder for restauranter