Vi lever i en tid der innovasjoner i økende grad tjener mennesker og deres helse. Derfor starter vi en artikkelserie om bærekraftig livsstil og helse. I dag snakker vi om grønn belysning i bokstavelig forstand av ordet. Nærmere bestemt handler det om en høyteknologisk designerlampe som gress kan vokse på.

Du trenger alltid frisk luft på arbeidsplassen

hi tech bildevegg flott lampe

Designer lampe for en bedre forbindelse med naturen

I de fleste storbyer er det mangel på natur og vi lengter så mye etter forbindelsen med den. Oppgaven med innovasjoner som denne designerlampen er å støtte oss i å nå dette målet. Dette gjøres på en veldig elegant måte.

Spesiell teknologi er integrert som du kan dyrke grønt gress inne i den ovale lampen. Du kan også plante en rekke andre mikroplanter.

Dette fungerer veldig bra uansett lysmengde og temperatur i rommet. Du trenger ikke jord eller gjødsel. vann og LED lys fra Gras designerlampen er absolutt tilstrekkelig.

Designet er veldig moderne

hi tech fantastisk belysning

De store fordelene

Denne designerlampen renser luften som alle andre planter. Dermed fremmer det helsen vår, og ifølge Feng Shui tiltrekker den seg også den negative energien og behandler den. Selvfølgelig forbedrer disse designlampene interiøret vårt rent rent estetisk. De kommer til sin rett som en moderne dekorasjon og går også fantastisk med tradisjonelle innredningskonsepter.

Avhengig av hvilken type gress du velger, kan du høste noe til kjøkkenet. For din friske salat fra din egen lampe, for eksempel, eller til en deilig smoothie!

Denne bordlampen er ideell for lesing

hi tech bord med lampe

 I en bar eller en restaurant ville et slikt “gresslys” like perfekt skrive seg inn

lampe gjennom vitrinen hi tech

Designelampen passer godt til forskjellige interiører

nattbord belysning hi tech

Denne bordlampen bringer deg nærmere naturen

flott katt hi tech