En smartklokke er det ultimate mobiltelefontilbehøret. Det kan selvfølgelig vise tiden, men det er ikke alt! Den kan også sende viktige varsler, spore treningsstatistikk, spille musikk og svare på talekommandoer. Du kan til og med bruke den til å betale regninger uten kontakt. Som smarttelefoner bruker de fleste smartklokker en berøringsskjerm, forskjellige sensorer og tonnevis med spesifikke apper. I motsetning til en mobiltelefon fungerer de imidlertid også som stilig tilbehør, er mye mer diskret, kompakt og ikke så distraherende. Vi presenterer deg våre viktigste grunner til at alle bør Smartklokke bør eie, enten som en enkelt enhet eller som tilbehør.

Diskret og likevel et blikkfang

Grunner til at alle bør ha en rektangulær urskive

De tre mest populære variantene av smartklokken

Det finnes et stort utvalg av smartwatch -varianter, og formålet med hver modell er relatert til funksjonene og funksjonene som tilbys av enheten. Noen fungerer som enkle ledsagere til telefonen din, og sender varsler og advarsler når Bluetooth er aktivert. Andre er frittstående og bruker et SIM -kort, slik at du kan sende og motta samtaler eller SMS, surfe på nettet og mer, alt uten at en telefon er tilkoblet. Til slutt er det de tradisjonelle klokkene, som fremdeles har en analog urskive, men også er utstyrt med et lite display for korte varsler.

Det er noen andre viktige faktorer du bør vurdere når du velger din første smartklokke. Du må være klar over hvor mange av telefonens funksjoner klokken kan utføre, og hvor godt den utfører hver oppgave. Du bør også kontrollere at den faktisk er kompatibel med smarttelefonen din. Noen modeller er bare beregnet for iPhone eller Android, mens andre støtter de fleste operativsystemer. Idrettsutøvere bør se etter en enhet med pulsmåler, B-måler og innebygd GPS. Dette inkluderer selvfølgelig batterilevetid, vannbestandighet og kompatibilitet med en rekke andre enheter (for eksempel trådløse hodetelefoner). Vurder også flere funksjoner som Wi-Fi og selvfølgelig stilen (farge, form, armbånd).

Multifunksjonell og elegant

Grunner til at alle bør ha en smartwatch galaxy active 2 moderne, oppdatert

Hva kan du bruke en smartklokke til??

De fleste smartklokker, uansett om de er beregnet på daglig bruk eller til spesifikke formål, tilbyr en rekke standardfunksjoner.

  • Tidsrelaterte funksjoner. Det ville ikke vært en klokke hvis den ikke kunne fortelle tiden. Sammenlignet med en smarttelefon er det mye mer praktisk å sjekke tid, dato og ukedag på en smartklokke, eller til og med stille en alarm eller stoppeklokke. Sjekk alltid om smartklokken har innebygde høyttalere eller bare er avhengig av vibrasjon.
  • Varsler. Varsler vises på smarttelefoner for å informere deg om viktige hendelser, aktiviteter eller meldinger. Disse kan ganske enkelt gjenspeile meldingene fra mobiltelefonen din. Andre smartklokker viser imidlertid varsler som bare en bærbar enhet kan gi. For eksempel inneholder den siste Apple Watch 4 noe som heter a Falldeteksjon, som automatisk kan ringe etter hjelp for en potensielt skadet eller sviktet bruker.
  • Apper. Ytterligere funksjoner opp til spill, lesere og antivirus. Du kan legge til alle mulige applikasjoner av retningsnummeret til smartklokken din via appbutikken.
  • Mediehåndtering. Det er sant at det er vanskelig å revidere bilder på en liten smartklokke. Men det ser annerledes ut med dokumenter og musikk. For eksempel, hvis du kobler enheten til trådløse hodetelefoner, kan du enkelt bytte sang, høre på radio og endre volumet. Dette er spesielt nyttig når du driver med sport og ikke vil ha med deg en smarttelefon.

Apples smartklokker støtter bare iPhone

Grunner til at alle bør ha en smartwatch apple 4 moderne superklokke

Helseovervåking og underholdning i en liten enhet

  • Samtaler og SMS. Du kan bruke smartklokken til å svare eller avvise et anrop på smarttelefonen. Med en frittstående smartklokke med SIM-kort kan du også gjøre dette uten mobiltelefon. De fleste moderne smartklokker støtter også dikteringsfunksjoner, slik at du kan skrive inn SMS og tekster uten å måtte skrive.
  • Treningssporing. Mange smartklokker har en pulsmåler og blodtrykksmåler, en skritteller og digitale trenere som du kan bruke til å spore treningen. Noen apper kan også dokumentere søvnrutinen din og telle kalorier.
  • GPS. De fleste smartklokker har en GPS som lar deg spore din egen posisjon, motta posisjonsspesifikke varsler eller finne den tapte telefonen.
  • Kontaktløs betaling. Med mobilbetalingssystemer som Apple Pay, Android Pay, Garmin Pay, Samsung Pay eller Fitbit Pay kan du betale for alle kjøp med klokken din i stedet for et kort eller en mobiltelefon.

Hold deg alltid informert og vær mindre distrahert

Grunner til at alle bør ha en smartklokke Huawei Round Dial

Selv om smartklokken sannsynligvis aldri helt vil erstatte mobiltelefonen, er den et flott tilbehør eller en frittstående enhet som alle ivrige hi-tech-elskere burde ha i sitt arsenal.

Grunner til at alle bør ha en smartklokke, moderne smartklokke på roser