Samsung Galaxy Watch Active har vært på markedet i noen uker. De tidligere lignende modellene var imponerende og populære. Hva vil da tale for å kjøpe det nyeste av det nyeste? Her har vi alle de populære funksjonene fra de tidligere modellene i et mindre format. Disse høyteknologiske innovasjonene innen design vil være enda mer effektive når det gjelder å øke din innsats for å komme i bedre form.

Samsung Galaxy Watch Active sportsklokke er tilgjengelig i flere farger

flere flotte nyanser av sportsklokker

Beskrivelse av Hi-Tech Samsung Galaxy Watch Active

Med en høyde på 14 cm er denne høyteknologiske sportsklokken mye mindre enn de tidligere modellene fra samme merke. I tillegg er de mekaniske elementene nå praktisk talt fjernet fra overflaten, og alt styres via berøringsskjermen. Det er to små knapper på høyre side av klokken.

Den nederste er der for å aktivere visningen av menyen. Den andre knappen er en tilbake -knapp, og du kan alltid bruke den til å enkelt gå tilbake til hovedmenyen. Funksjonaliteten er veldig variert, og du kan ha mye informasjon om klokken med bare en liten bevegelse. Klokkefunksjonen kan også vises i forskjellige design. Det er flotte moderne minimalistiske varianter blant dem. Det er en på baksiden Pulsmåler I tillegg har denne nye høyteknologiske sportsklokken moderne klokkerem av høy kvalitet som er veldig enkle å ta på og samtidig faste.

Baksiden av Galaxy Watch Active sportsklokke

sett bakfra av sportsklokker

Diverse design fra Samsung Galaxy Watch Active

I utgangspunktet er den nye modellen fra Samsung Galaxy Watch Active ideell for alle som leter etter en mindre sportsklokke blant modellene som allerede er tilgjengelige. Blant annet er viktige høyteknologiske innovasjoner integrert der. Men de forskjellige fargene er også av stor betydning, og disse vil sikkert tiltrekke seg oppmerksomheten til mange mennesker. I tillegg til det klassiske svart -hvitt, finnes det varianter i grønt og rosa, i tråd med dagens motetrender.

Funksjonene er veldig mange og enkle å endresport ser et godt hjerte

Mange kjøpere velger minimalistisk design

sportsklokker med smarttelefon svart og hvitt

Moderne lyse farger er også tilgjengelig

sportsklokker oransje

Kanskje du foretrekker denne feminine varianten?

sportsklokker rosa og andre nyanser