Vil du ha en hund hjemme, men bare med de positive sidene? Dette skal da være veldig stille, lett å ta vare på og rengjøre! Du vil nyte den rolige karismaen, men uten å ta friheten til et ekte levende vesen ved å lukke det mellom fire vegger. Da trenger du kanskje en robothund, og det er akkurat en av de høyteknologiske innovasjonene vi forventer i nær fremtid.

Hundroboten er en god idé for eldre

beroligende selskap for hundroboter

Hvorfor trenger du en så høyteknologisk robothund?

Vi har allerede listet opp noen av de avgjørende argumentene til fordel for en robothund. Men sikkert mange vil Hundefans å innvende mot dem at opplevelsen ikke vil være den samme. På mange måter er det sikkert! Men det er det også Seniorer og små barn som bare synes det er altfor vanskelig å ta vare på ekte hunder.

På samme tid trenger de imidlertid desperat varmen og kjærligheten til disse store dyrene. Du kan definitivt dra nytte av en så stor høyteknologisk innovasjon i fremtiden.

Denne hunden ser praktisk talt ut som en ekte!

blå dekorasjonshundrobot

Hva gjør robothunden

Denne høyteknologiske hundroboten vil sannsynligvis være i produksjon snart. Den tilbyr mye mer enn de rent mekaniske variantene som vi kjenner fra tidligere tider. Spesielle sensorer gjør at hundene kan føle hvor og hvordan de blir berørt, og derfor kan de opptre på samme måte som andre hunder. De kan også forstå og svare på mange forskjellige kommandoer. I tillegg er det realistiske ansiktsuttrykk og en anatomi som er veldig lik ekte dyr. Hunderoboter vil absolutt aldri erstatte de virkelige, og det er ikke målet med denne oppfinnelsen. Men som sagt, de kan være det bedre alternativet i visse øyeblikk. For eksempel kan de også være god opplæring for ekte hundeeierskap hos barn!

Hundroboten har forskjellige ansiktsuttrykk

hund robot veldig søt

Han reagerer på menneskelig kontakt som en ekte hund

hund robot flott ansiktsuttrykk

En hjørnerobot kan også være en god idé for barna

flott sittende hundehundroboten

Tombot er uten tvil den beste roboten i sitt slag så langt!

hund og kvinne hund robot