Noen synes det er avslappende å jobbe i hagen. For dem er dette meditasjon og sport på samme tid. Dette er imidlertid ikke for enhver smak, fordi mange byboere er vant til det harde arbeidet. Likevel vil alle ha ferske grønnsaker hjemme. Moderne og miljøvennlige høyteknologiske innovasjoner kan nå gjøre det mulig for de uten en grønn tommel å produsere sine egne grønnsaker. Dette er mulig med GrowChef – en ny generasjon vertikal hage som vi ønsker å introdusere for deg.

Plantene flyttes fra topp til bunn

Benkeplate flotte innovasjoner

Høyteknologisk vertikal hage

Dette innovative produktet minner veldig om en vertikal hage. Ulike planter kan brukes på tre nivåer. Du har et spesielt sted for jorden, men det fordeles i kar som det er usynlig fra, og så kommer du neppe i kontakt med det.

Denne høyteknologiske vertikale hagen har også sitt eget LED-lys, noe som sterkt oppmuntrer til vekst av plantene.

Designet er så sømløst og moderne at det vil bli fantastisk innskrevet i enhver moderne interiørdesign. Du kan ha din egen deilige produksjon uten å bli skitten på noen måte. Den innebygde innovative teknologien lar den vokse raskt, slik at du kan ha ferske grønnsaker til måltidene dine hver dag.

Den flerfargede belysningen gjør den vertikale hagen spesielt attraktiv

Innovasjoner belysning og flott design

Driftsprinsippet

Ikke bare høyteknologiske teknologier, men også den veldig pragmatiske tankegangen er avgjørende for effektiv produksjon av grønnsaker. Vi har plantepotter med forskjellige dybder på de tre forskjellige nivåene. Først bør du sette de minste plantene på øverste nivå. Når de blir større, flyttes de deretter nedover. Den ferdige produksjonen er på nivået nærmest bakken. Alt du trenger å gjøre er å fylle på en spesialagent på det tiltenkte stedet. Den vil da bli fordelt jevnt over de forskjellige stedene som er beregnet for dette formålet.

3D -belysningen er ikke bare nyttig for veksten av plantene, fordi den gir interiøret ditt merverdi gjennom de tre forskjellige fargene. Selvfølgelig kan du enkelt flytte denne høyteknologiske vertikale hagen fra det ene stedet til det andre.

Denne høyteknologiske hagen ville være en flott aksent på kjøkkenet

Innovasjoner på kjøkkenområdet - vertikal hage

Produksjonen av salat hjemme blir spesielt lett i fremtiden

Innovasjoner LED lys grønnsaker

Du blir ikke skitten av å gjøre denne hagearbeidet

fantastisk belysning - innovasjoner med lys

En annen Hi-Tech Garden-modell

flotte små hageinnovasjoner