Computex 2019, verdens største datashow begynte i går i Taipei, Taiwan og fortsetter til og med 1. juni. En håndfull vanlige kunngjøringer og oppdateringer fra HP har markert seg i år. En av dem er utvilsomt de nye Misunnelse av bærbare datamaskiner. Modellene tilbyr fascinerende nye funksjoner, inkludert lengre batterilevetid og forbedret personvern og sikkerhet. Den mest merkbare av oppdateringene er imidlertid den nye finishen. HP Envy Wood -serien kommer med et tynt lag med tre over metalldelene, med håndleddstøtten, styreflaten og til og med fingeravtrykksleseren med trekonstruksjoner. Så hva har den nye HP bærbare PC -en i tre??

Den første HP bærbare PC -en i tre er en del av Envy -serien

HP bærbar PC av tre kommer på markedet høst 2019 misunnelseserie laget av tre

HP bærbar PC av tre kommer på markedet høsten 2019 med trefinishen til den nye misunnelsen

Den nye HP bærbare PC -en i tre følger trenden med å bruke organiske materialer i produksjon av datamaskiner

De nye bærbare datamaskinene er tilgjengelige i fargene “Nightfall Black” med naturlig valnøtt, “Ceramic White” med papirbjørk og “Natural Silver” med grå bjørk. Trekornet kan selvfølgelig variere fra enhet til enhet. HP lover også at treverket kommer fra bærekraftige kilder. De nye bærbare HP Envy -notebookene kommer på markedet høsten 2019. Priser og detaljerte tekniske data er ennå ikke kunngjort.

Snart tilgjengelig i tre fargevarianter

HP bærbar PC av tre kommer på markedet høsten 2019 i tre farger av tre misunnelse

Markedslanseringen finner sted omtrent et år etter introduksjonen av det skinnbelagte HP Spectre Folio sist høst. Det slitesterke kromfargede skinnet har forandret mange om HPs designambisjoner. Det er en god sjanse for at den nye Envy -serien vil gjøre det samme. Det amerikanske multinasjonale selskapet viser dermed den høyteknologiske verden at datamaskiner også kan lages med naturlige materialer.

I følge HP er Envy “den første PC -en i verden laget av ekte tre”, noe som strengt tatt ikke er sant. Volta V Gaming Computer og Endless Mission One, begge utgitt i 2017, hadde også en valnøtt- og bambusfinish.

HP Specter Folio er delvis laget av ekte skinn

HP bærbar PC av tre kommer på markedet høsten 2019 fra HP med skinn

Hva vet vi allerede om HP Latop laget av tre når det gjelder tekniske data?

Bortsett fra treoverflaten, er de nye Envy-bærbare datamaskinene utstyrt med de siste neste generasjons Intel Core-prosessorer og andregenerasjons AMD Ryzen-brikker med Vega-grafikk. Blant annet leveres de med de nye Microsoft Precision-styreflatedrivere, integrert Amazon Alexa-støtte, wake-on-voice og wake-on-fingerprint-funksjoner, samt den moderne standby-funksjonen.

Hvis du trenger noe helt spesielt å bære rundt i den nye HP bærbare PC -en i tre, tilbyr HP også en HP Envy Uptown -veske, ryggsekk og konvertibel ryggsekk fra og med sommeren.

De nye posene i Envy -serien ser stilige og komfortable ut

HP bærbar PC av tre kommer på markedet høsten 2019, og misunner ryggsekken kompakt og stilig

HPs bærbare datamaskin av tre kommer på markedet høsten 2019 med misunnelse av den bærbare datamaskinen i tre