Ryktene om at den sammenleggbare Mate X ville bukke under for samme skjebne som forgjengeren og utsette datoer til september for ytterligere tester viste seg å være usanne. Selv om Samsung Galaxy Fold har blitt forsinket på grunn av en rekke skjermproblemer, er utgivelsen av Huawei Mate X fortsatt i juni.

Huawei vil ikke utsette utgivelsen av den nye sammenleggbare enheten

Huawei Mate X -utgivelsen vil ikke forsinke imponerende og moderne til tross for problemer med Galaxy Fold

Huawei Mate X -utgivelsen vil ikke forsinke tre moduser for den nye huawei, til tross for problemer med Galaxy Fold

Er utformingen av Huawei Mate X tvilsom eller fantastisk?

Designet på Huawei Mate X reiste noen spørsmål om holdbarhet da den først ble presentert. I motsetning til Galaxy Fold, hvis skjerm brettes innover og forblir lagret i mobiltelefonen når den ikke er i bruk, bretter skjermen til Mate X seg rundt utsiden av hengslet. Dette betyr at bare en enkelt skjerm kreves i stedet for to. Det er heller ingen ubehagelig støt å kjenne på knekken. Dette betyr at plastbelegget også er mer utsatt for skader som riper og slitasje. Det er uklart om de samme problemene som Galaxy Fold vil være til stede, eller om den motsatte foldingsdesignen forhindrer det i å skje.

Den brette designen er helt opp ned

Huawei Mate X -utgivelsen er ikke forsinket til tross for problemer med Galaxy Fold falcon wind design fold

Mate Xs 4K OLED -skjerm gjør faktisk en trippel jobb. Når enheten er brettet, har du i hovedsak en 6,6-tommers smarttelefon med to skjermer. Displayet på baksiden lar deg ta selfies med hovedkameraet eller dele det som er på hovedskjermen med noen på den andre siden. Som et speil kan hun se nøyaktig hvordan det vil se ut før du knipser bildet.

Så det er aldri mer misnøye med bildene

Huawei Mate X -utgivelsen vil ikke forsinke en skjerm med tre funksjoner, til tross for problemer med Galaxy Fold

Huawei Mate X utgivelse er ikke forsinket til tross for problemer med Galaxy Fold mobiltelefon brettet modus liten

Åpne en Mate X, så får du et nesten firkantet 8-tommers nettbrett med minimale kanter på tre sider. En av sidene er forbeholdt et tykkere grepområde, der de tre kameraene og tilhørende blits er plassert, samt en låsemekanisme. Som et resultat har Mate X en imponerende tykkelse på bare 5,4 mm. Selv i mobiltelefonmodus er den bare 11 mm tynn. Til sammenligning er Galaxy Fold 7,5 mm eller 17 mm tykk.

I nettbrettmodus er multitasking mulig på flere vinduer

Huawei Mate X -utgivelsen er ikke forsinket til tross for problemer med Galaxy Fold multitasking -e -postbilder

Hovedkameraene og lukkeren er på baksiden, slik at de ikke plager deg når du bruker dem

Huawei Mate X -utgivelsen er ikke forsinket til tross for problemer med Galaxy Fold

Imponerende ytelse for den kommende Huawei Mate X

Huawei trekker ut alle stoppene også på andre områder og kan skryte av det. Mate X beskrives av Huawei som “den raskeste sammenleggbare 5G -telefonen i verden”. Dette er en påstand som Samsung kan ha problemer med. Selv om Galaxy Fold også tilbyr 5G -tilkobling, er den bare tilgjengelig i én versjon.

Huawei Mate X bruker en kvartett med 5G -antenner for å koble seg til 5G -nettverkene som vil gå online senere i år. Huawei antar at nedlasting av en 1 GB film via 5G bare tar omtrent tre sekunder. Det er også en Kirin 980 prosessor og Balong 5000 -modem. To batterier på hver side gir en total effekt på 4500 mAh. Det er også en 55-watts hurtiglader som gir 85 prosent lading etter bare 30 minutter.

5G lanseres i år

Huawei Mate X -utgivelsen vil ikke forsinke nettbrettmodus når den brettes til tross for problemer med Galaxy Fold

Huawei Mate X -utgivelsen er ikke forsinket til tross for problemer med Galaxy Fold -nettbrett og mobiltelefon i ett

Slikt imponerende utstyr kommer forståelig nok heller ikke til å bli billig. Mate X koster nesten 3000 euro for en minneversjon med 8 GB RAM og 512 GB intern lagring.

Huawei Mate X -utgivelsen vil ikke bli forsinket til tross for problemer med Galaxy Fold -nettbrettmodus fargerik vakker