Huawei er den nest største produsenten av mobiltelefoner i verden etter Samsung. Teknologigiganten har ennå ikke produsert fjernsyn. Det ser ut til å være i ferd med å endre seg i nær fremtid, når selskapet forventes å lansere den første 5G 8K -TVen senere i år. Fjernsynene vil være utstyrt med en 5G-modul og en high-end skjerm med 8K oppløsning. Dette betyr at brukerne kan bruke den nye generasjonen nettverk til å laste ned dataintensivt innhold som 360-graders videoer og virtual reality-programmer. Vi ser nærmere på ryktet!

Dette kan være Huaweis første moderne fjernsyn

Huawei utvikler verdens første 5G 8K TV huawei + 8k + 5g tv

Huaweis første forsøk på å lage en TV

Det kinesiske selskapets første forsøk på å produsere fjernsyn støttes av et forsøk på å fullføre forbrukerelektronikkens “økosystem”. Dette inkluderer allerede alt fra smarttelefoner til bærbare enheter til bærbare datamaskiner.

En av de potensielle fordelene med en 5G -TV er det faktum at den eliminerer behovet for fiberoptiske eller kabelbokser som tradisjonelle kabel- eller satellittjenester gir.

TV -en kan fungere som et ruterhub for alle andre elektroniske enheter i en husstand. 8K -oppløsningen er den mest avanserte skjermen på markedet med 16 ganger flere piksler enn standard 1080 HD.

Ordet “Huawei” grovt oversatt betyr “kinesisk suksess” og uttales som “Wah-Wey”

Huawei utvikler verdens første 5G 8K -tv huawei verdens første 5g -tv

Det er også et ansatt eid selskap

Huawei utvikler verdens første 5G 8K -TV. Å se er å tro Å se er å tro

Huawei er allerede verdens største produsent av telekommunikasjonsutstyr

Huawei har overgått nesten alle konkurranser de siste årene, noe som har gjort den til verdens største leverandør av telekommunikasjonsutstyr – bare ett skritt bak Samsung. Alt dette til tross for innsats fra USA og Australia for å begrense den offisielle bruken av den kinesiske teknologigigantens produkter.

I tillegg til 5G -basestasjoner, har selskapet allerede introdusert en sammenleggbar 5G -smarttelefon og flere 5G -rutere, som vil være tilgjengelig senere i år. Huawei har også satt seg som mål å være blant de fem beste PC -produsentene i verden innen 2021. I fjor ble rundt 1 million enheter sendt over hele PC -markedet med rundt 259 millioner.

8K bygger absolutt fremtiden for fjernsyn, og den kan til og med snart være tilgjengelig med 5G -utstyr

Huawei utvikler verdens første 5G 8K TV 8k vs 4k det nye fjernsynsapparatet

Huawei utvikler den første 5G 8K -TVen i verden som opplever HD -tv 8k hjemme

For øyeblikket er det fortsatt ingen informasjon om hvor stor 5G 8K -TV -en vil være, om den vil bruke en LED-, QLED- eller OLED -skjerm eller hvor mye den vil koste. For øyeblikket ser det ut til at Huawei endelig fokuserer på den kommende Mate X -sammenleggbare smarttelefonen, som skal slippes i juni.

Huawei utvikler verdens første 5G 8K TV 5G fra huawei china tech gigant