Faktisk er verden i stadig endring. Men det er visse personligheter som er aktivt involvert. En av dem er uten tvil Tesla-sjefen og den høyteknologiske milliardæren Elon Musk. Han har investert i romfart i mange år, hvor han deltar med selskapet SpaceX. Ingeniørene og forskerne har allerede utviklet nye rakettfremdrivningssystemer med flere bruksområder. Dette kan redusere kostnadene for fremtidige romoppdrag enormt og levere internasjonale romstasjoner. Elon Musks dristige planer vekker jevnlig oppmerksomhet. Det er forståelig, for hans store drøm er at folk starter den lange reisen til Mars. Romversjonene hans samsvarer nøyaktig med ønsket fra mange forskere, forskere og astronauter om en dag å kolonisere den røde planeten. Vi vil kort rapportere hvordan veien hans fra fødestedet Pretoria til dristige planer, prosjekter og drømmer om fjerne planeter har gått.

Elon Musk er en av de mest fargerike karakterene i Silicon Valley.

Elon Musk et geni fra Silicon Valley

  • Et geni fra Silicon Valley

Selv om Elon Musk ofte blir karakterisert som geni fra Silicon Valley, er han opprinnelig fra Sør -Afrika. For å unngå militærtjeneste der, flyktet han og broren til Canada. Mens han studerte på universitetet, flyttet Elon Musk fra Canada til USA, hvor han studerte økonomi og fysikk.

Deretter dro han til California for å ta doktorgraden i fysikk. Snart forlot han Stanford University og startet et internettselskap. Elon viste at han kunne tjene mye penger og solgte Zip2, som ble grunnlagt i 1995. Av det tjente han 22 millioner dollar i formue. Snart ble geniet en milliardær takket være sin eierandel i det elektroniske betalingssystemet PayPal. Så gikk han videre til sitt neste prosjekt og grunnla selskapet SpaceX, hvis aktivitet er fokusert på romfart. Så Elon Musk begynte å utvikle innovative teknologier som forandrer verden.

Med teknologi og drømmer tjente han milliarder.

Elon Musk med teknologi og drømmer han tjener milliarder

Elon Musks romfartsselskap SpaceX har som mål å redusere kostnaden for romfart i en slik grad at liv på andre planeter blir mulig. I 2013 gjorde han et vanvittig prosjekt kalt Hyperloop. En testmodell av kapslene er allerede designet, der folk kan dekke lange avstander i et rørsystem på veldig kort tid. Visjonæren drømmer om å reise med nesten lydens hastighet. Med denne nye transportformen kan lange avstander mellom store byer dekkes raskt og elegant i kapsler. Det vil sikkert fortsette ut i verdensrommet i lignende kapsler.

Geniet og kapselen hans.

Elon Musk sin berømte kapsel for raske reiser

 Fast bestemt på å forandre verden til det bedre.

Elon Musk kapsel rask transport forandrer verden til det bedre

Ifølge Forbes investerer visjonære Elon Musk nå formuen på 16 milliarder dollar, ikke bare i romfart, men også i moderne transportmidler som Tesla -biler. Teamet hans designet et tunnelsystem for det større Los Angeles-området, et flott antistoppingsprosjekt som vil løse daglige trafikkproblemer i megapolisen. Geniet deltar også i forskning på kunstig intelligens.

Slike raketter vil fly inn i kosmos i overskuelig fremtid.

Elon Musk -raketttestresultater flyr inn i kosmos

  • Elon Musk er anerkjent for sine prestasjoner innen romfart

Verden bryter for tiden inn i nye horisonter og personligheter som Elon Musk ønsker å hjelpe og revolusjonere rommet. Han la nylig ut interessante bilder på Instagram som nøyaktig gjenspeiler romdrømmene hans. De vellykkede testresultatene av en Mars -rakett ble bekreftet av teamet hans. Du kan finne ut mer om dette i vedlagte video.

Elon Musk er anerkjent over hele verden for sine romvisjoner. Men for “sine ekstraordinære prestasjoner innen romfart og for menneskeheten, vil han snart bli hedret med en viktig vitenskapspris. Tesla- og SpaceX -sjefen mottar en “Stephen Hawking -medalje”. Medaljen deles ut under den anerkjente Starmus vitenskaps- og musikkfestivalen. Denne viktige hendelsen vil finne sted i Sveits for første gang i juni i år. Vi venter spent på å se Elon Musk med denne prisen!

 Vi kan bare gjette hva den nærmeste fremtiden vil bringe.

Elon Musk -rommet reiser fra drøm til virkelighet

Fra drøm til virkelighet! Mye kan forventes fra SpaceX og Elon Musk!

Elon Musk SpaceX fra drøm til virkelighet