Innovasjonene bringer mye håp inn i våre liv. De viser at teknologi kan gjøre opp for mye i vår verden. På den ene siden ødelegger vi miljøet vårt, men gjennom høyt utviklede teknologier kan vi gjøre opp utrolig mye raskt. Det ser ut til å være i stor grad i våre hender å markedsføre innovative teknologier ved å crowdfundere dem og deretter kjøpe dem. Takket være produktet som presenteres nedenfor, er du ikke lenger avhengig av produsenter av mineralvann. Du kan lage dette selv.

Innovative smarte enheter er vanligvis ideelt innskrevet i interiøret

mineralvann smart maskin ide

Produser mineralvann selv – hvordan fungerer det egentlig?

Denne smarte enheten gjengir vannsyklusen vi kjenner i naturen. Det inkluderer fordampning, kondens og mineralisering. I den første fasen av behandlingen av vannet fjernes bakterier, virus og andre kjemiske elementer fra vannet.

Videre er vannet beriket med mineraler. Mengden mineralisering kan tilpasses etter smak og behov. Advarsel: variasjon er dagens rekkefølge, fordi kroppen vil bli beriket for mye med bare en type mineral skadelig på sikt! “Mitte” har også andre praktiske funksjoner som gjør den spesielt egnet for daglig bruk. For eksempel kan du stille inn en viss temperatur og vannet produseres i dette.

Den sømløse designen til “Mitte” er ideell for mange husholdninger

flott enhet for vann sunt

“Middle” – ditt eget mineralvann akkurat som i naturen

Vannet som vi kjenner er avgjørende for menneskelig eksistens. Kvaliteten deres er helt avgjørende for vårt velvære og intakt funksjon av alle vitale funksjoner. Når vi drikker mineralvann, kan vi forsyne oss selv med forskjellige viktige stoffer samtidig. Men det koster penger og krefter å fortsette å kjøpe dem ut av butikken. Vi forurenser også miljøet ved å bruke for mange plastflasker. Med “midten” får vi ønsket forbedring av livskvaliteten vår gjennom en engangsinvestering. Sannsynligheten for crowdfunding for å lykkes er veldig høy, og vi forventer at enheten snart kommer på markedet.

Vannet blir mer og mer verdifullt i vår verden

vann er mye verdt

Vannet fra “midten” kan ha forskjellige temperaturerideell for tevann sunt

Mødre vil ha sunt vann til barna sine

vann sunn trykk en knapp idé

Du bestemmer selv mineraliseringsnivået

vann sunn mineralisering