Dette aktuelle prosjektet for moderne arkitektur viser hvordan innovasjoner kan gjøre flyktningenes liv litt lettere. Siden 2011 har krigen i Syria ødelagt livet til veldig mange mennesker. Flyktninger ble tvunget til å flykte utenfor hjemmene sine.

Dette er trolig tilfluktsstedet fra fremtidens krig

camping for sommeren hi-tech

Moderne arkitekturprosjekt “Weaving a Home”

Den unge arkitekten Abeer Seikaly, som er halvt jordanske, halvt kanadisk, utviklet nylig hus for flyktninger fra et innovativt strukturelt stoff. Plastrør med utmerket styrke ble fremdeles brukt for utarbeidelsen. Resultatet er super fleksible hus som også er egnet for forskjellige værforhold.

Du kan bare åpne dem og pakke dem sammen. Dermed er de også super enkle å transportere.

Om natten bruker du energien som genereres i løpet av dagen

camping om natten hi-tech

Moderne arkitektur som modell for bærekraft

I tillegg til fleksibilitet, fungerer disse moderne flyktninghusene som en modell for bærekraft. De har muligheten til å samle regnvann, og du kan også ta en dusj i dem. Takket være de integrerte høyteknologiske innovasjonene kan disse telthusene fortsette å samle solenergi. Lagret i spesielle batterier, kan denne strømmen brukes etter behov. Prosjektet har vært under utvikling lenge og skal stå ferdig i år.

De innovative teltene gir mye komfort

hi -tech telt - avslapning

Telthus og moderne arkitektur

I tillegg til bygging av store boligbygg i byene våre, er de små telthusene også en stor utfordring for moderne arkitektur. På grunn av klimaendringer og det økende antallet humanitære kriser, vil de redde mange flere mennesker i fremtiden. Noen av innovasjonene som er integrert der, vil forme moderne arkitektur generelt. For eksempel kan de integreres i utviklingen av moderne telt i reiselivssektoren.

Disse teltene er også egnet for vinteren

høyteknologisk camping om vinteren

Kombinasjon av nyskapende konstruksjonsstoff og plastrør

høyteknologisk teknologi for telt

Grafisk fremstilling av konstruksjonsprinsippet

hi-tech grafisk illustrasjon

Utvikleren av prosjektet – Abeer Seikaly

arkitekt hi-tech Abeer Seikaly