Smarthusindustrien vokser med hverandre CES -arrangement enorm. Det siste tilskuddet til det kulinariske feltet er KitchenAid Smart Oven +, som ble annonsert på messen. Denne intelligente ovnen har tre utskiftbare tilleggsutstyr, noe som gjør den til sin tids mest praktiske og multifunksjonelle matlagingsapparat. I motsetning til tidligere intelligente ovner, som var lite mer enn høyteknologiske brødristere, støtter Smart Oven + et komplett utvalg av intelligente funksjoner i tillegg til baking, steking og grilling og er veggmontert.

Det moderne kjøkkenutstyret har et navn – KitchenAid Smart Oven+

Moderniser din egen matlagingsopplevelse med KitchenAid Smart Oven + fremtidens moderne matovn

Hva tilbyr denne Smart Oven + fra KitchenAid oss??

Smart Oven + er tilgjengelig i enkelt-, dobbelt- og kombinasjonsmodeller, sammen med tre utskiftbare oppvaskmaskin-sikre redskaper for grilling, baking eller damping.

Grillfestet skal røyke og sprute en vanlig Utendørs griller minimere og leveres også med ovnen som ekstrautstyr.

Dampervedlegget damper alt fra grønnsaker til kjøtt, poteter eller pasta. Bakesteinfestet hjelper deg med å tilberede sprø retter og forvarme retter dobbelt så raskt som en vanlig bakestein. Begge tilleggsutstyrene må imidlertid bestilles separat.

Forbered den perfekte pizzaen på en murstein hjemme

Moderniser din egen matlagingsopplevelse med KitchenAid Smart Oven +

Damping er veldig sunt og lite fett

Moderniser din egen matlagingsopplevelse med KitchenAid Smart Oven + Steam -tilbehør for sunn damping

Grilling helt uten røyk og sprut

Moderniser din egen matlagingsopplevelse med KitchenAid Smart Oven +

Smart ovn + kompatibilitet med andre smarte enheter og apper

Smart Oven + ville ikke vært en smart enhet hvis den ikke var kompatibel med andre enheter. Denne nye intelligente ovnen har en 4,5 tommers LCD berøringsskjerm, og du kan styre kjøkkenutstyret med den eller med den spesielle KitchenAid -appen. Firma -appen gir deg tilgang til dine kulinariske mesterverk fra hvor som helst. Du kan dermed se ovnens status og kontrollmoduser på iOS eller Android og motta varsler. Kompatibiliteten med stemmeassistenten Alexa og Google Assistant og deres kommandoer gjør det enda enklere å kontrollere ovnen.

 KitchenAid App gir deg fullstendig kontroll over kokeapparatet

Med KitchenAid Smart Oven +kan du modernisere din egen matlagingsopplevelse, selskapets app for kontroll av smarte enheter

Den høyteknologiske ovnen er også kompatibel med den gratis Yummly-appen. Yummly kan gjenkjenne forskjellige ingredienser og foreslå deres tilstedeværelse i oppskrifter. Korte trinnvise videoer guider nybegynnere og lidenskapelige kokker gjennom bakeprosessen. Yummly kan også oppdatere handlelisten din og ta notater om tidligere oppskrifter for å lette din personlige måltidsplanlegging.

Yummly er en utmerket kjøkkenhjelp -app for erfarne kokker så vel som nybegynnere

Moderniser din egen matlagingsopplevelse med KitchenAid Smart Oven + yummly app desktop

Med Smart Oven +, andre enheter som KitchenAid Cook Processor Connect og apper som Yummly, har du flere og flere alternativer for å oppgradere ditt høyteknologiske kjøkken og ta det et skritt videre inn i fremtiden.

Moderniser din egen matlagingsopplevelse med KitchenAid Smart Oven + LCD -displayet i ovnen