Oppstartsselskapet Silicon Valley Mojo -visjon nylig gjort det tilsynelatende umulige til virkelighet og utviklet verdens første intelligente AR -kontaktlinser. De små visuelle hjelpemidlene har en integrert skjerm som lar brukerne se forstørrede virkelighetsbilder rett foran øynene. Steve Sinclair, Senior Vice President Marketing, kaller denne teknologien “Invisible Computing”.

Vil du ha en liten smart datamaskin på øynene dine??

Mojo Vision jobber med de første AR -kontaktlinsene, intelligente visuelle hjelpemidler og datamaskiner

Den minste skjermen i verden

Den nåværende integrerte skjermen kan passe opptil 70 000 piksler inn i et rom med en diameter på mindre enn en halv millimeter. Det gjør den til den minste og tetteste dynamiske skjermen som noen gang er laget.

Den bruker MicroLED, AR / VR maskinvare og HUD for å vise informasjon i sanntid.

MicroLED bruker 10% av strømmen til nåværende LCD -skjermer og er fem til ti ganger lysere enn OLED -er. Dette betyr at AR -kontaktlinsene vil være mer komfortable for bærere utendørs.

Det er vanskelig å tro at dette faktisk er en ekte skjerm

Mojo Vision jobber med de første AR -kontaktlinsene som har bittesmå datamaskiner på øynene

AR-kontaktlinser gjør fantastiske sci-fi-ideer til virkelighet

Mojo Vision har som mål å levere nyttig og rettidig informasjon til mennesker uten at de trenger å se på en skjerm eller miste fokus på mennesker og omgivelsene. Tanken er at linsene kan kontrolleres på forskjellige måter – enten ved hjelp av talekommandoer eller gjennom eye -tracking -teknologi.

AR -kontaktlinsene brukes som harde linser og hviler direkte på øyet i stedet for hornhinnen. Mojo Vision har som mål å sikre at hver kontaktlinse passer perfekt til brukerens øyne. Selskapet er også opptatt av å utvikle visuelle hjelpemidler som ligner på kosmetiske og som kan få øynene til å se en annen farge ut.

Motta nyttig informasjon i sanntid og uten avbrudd

Mojo Vision jobber med de første AR -kontaktlinsene hver dag med smarte linser

Mojo Vision jobber med den første AR -kontaktlinse pegasus konstellasjonsanalysen

Når kommer AR -kontaktlinser på markedet??

Mojo Vision har patenter for utvikling av intelligente AR -kontaktlinser i mer enn et tiår. Selskapet demonstrerer for tiden en fungerende prototype av enheten. Den gjennomfører dermed kliniske mulighetsstudier for F&E (forskning og utvikling) iterasjonsformål som en del av en godkjenning fra IRB (Institutional Review Board). Så når AR -kontaktlinsene vil være tilgjengelig for salg er fortsatt ukjent.

Imidlertid planlegger selskapet allerede å bruke AR -kontaktlinser på et tidlig stadium for å støtte mennesker med synshemming i daglig mobilitet, syn og lesing. De tilbyr kontrast- og lysforbedringer, samt zoomfunksjoner i sanntid, noe som synshemmede spesielt kan dra nytte av.

Den første prototypen testes allerede, forhåpentligvis snart på markedet

Mojo Vision jobber med de første AR -kontaktlinsene, harde linsene, smart tilbehør