Den neste delen i James Bond -serien har tittelen “No Time To Die” og bringer tilbake veteranen Daniel Craig som den legendariske hemmelige agenten 007. Filmen viser karakteren sin mot en ny skurk spilt av Oscar -vinneren Rami Malek og introduserer en ny agent 007. “No Time to Die” kommer snart, faktisk 2. april 2020 på kinoene. Her er alt vi vet om det så langt.

Daniel Craig kommer tilbake som James Bond for andre og siste gang

Ingen tid til å dø alt vi vet om den 25. James Bond Daniel Craig -plakaten

Første trailere, forhåndsvisninger og teasere

En kort forhåndsvisning av No Time To Die debuterte 2. februar under Super Bowl LIV. de 30 sekunders forhåndsvisning Inneholdt mange bilder av James Bond i aksjon og noen flere detaljer om hva som bringer James Bond ut av pensjonisttilværelsen.

Av første virkelige trailer dukket opp den 4.

Desember og ga et godt innblikk i den nye agenten 007 (Lashana Lynch) og den nye skurken Safin (Rami Malek).

Bare noen dager tidligere tilbød markedsføringsteamet fansen en rask titt på traileren. Av Teaser viste de imponerende stunts, fantastiske biler og naturskjønne steder som vi ville forvente i en James Bond -film. Det var også et første glimt av Maleks karakter i hans siste scene.

Lashana Lynch er den nye agenten 007

Ingen tid til å dø Alt vi vet om den 25. James Bond -agenten 007 lashana

Cast og regi

Cary Joji Fukunaga er regissør for filmen, og mens Daniel Craig kommer tilbake til rollen som Bond en siste gang, introduserer filmen også en ny kvinnelig agent 007. Rollelisten og produsentene av filmen bekreftet disse og andre detaljer i ett Live stream -arrangement. Det fant sted 25. april i GoldenEye, Jamaica – stedet hvor James Bond -oppfinneren Ian Fleming opprinnelig skrev sine spionromaner.

Selv om hendelsen ikke avslørte mange detaljer om Maleks karakter Safin, går det rykter om at Oscar -vinneren fremstiller en blind karakter. Vi lærte imidlertid mer om hvorfor James Bond virkelig hjemsøkte ham.

“Bond har trukket seg tilbake fra aktiv tjeneste og nyter et fredelig liv på Jamaica. Freden hans blir kortvarig da hans gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp og ber om hjelp. Oppdraget med å redde en kidnappet forsker viser seg å være langt mer lumsk enn forventet og leder Bond på sporet av en mystisk skurk bevæpnet med farlig ny teknologi. “

Bekreftede skuespillere for No Time to Die inkluderer Craig Ralph Fiennes som M, Lea Seydoux som Madeleine, Naomie Harris som Moneypenny, Ben Whishaw som Q, Rory Kinnear som Tanner og Jeffrey Wright som Felix Leiter. Nykommere til franchisen inkluderer Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Arma, David Dencik, Lashana Lynch og Malek.

Rami Melek spiller skurken Safin

Ingen tid til å dø Alt vi vet om den 25. James Bond safin melek -plakaten

Bak kameraet

Fukunaga skal regissere filmen basert på et manus av Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Fukunaga og Phoebe Waller-Bridge.

Franchisen er kjent for sine innspillingssteder, denne gangen vil bringe James Bond til London, Italia, Jamaica og Norge. Videre filming vil finne sted i det tradisjonelle hjemmet til Pinewood Studios i London.

Forvent mye action, sportsbiler og vakre landskap igjen

Ingen tid til å dø Alt vi vet om den 25. James Bond james bond daniel craig

Musikken til “No Time to Die”

Den amerikanske singer-songwriteren Billie Eilish vil fremføre og co-skrive tittelsporet til “No Time to Die”. Den 18 år gamle multiple Grammy Award-vinneren er den yngste artisten som noensinne har spilt inn en James Bond-temasang i franchisehistorien.

Den legendariske komponisten Hans Zimmer har sluttet seg til musikklaget. Han erstatter den amerikanske komponisten Dan Romer, som ble sparket fra Eon Productions forrige måned for “kreative forskjeller”. Zimmer er en elleve ganger Oscar-nominert og vant den ettertraktede filmprisen i 1994 for “The Lion King”. Han er ikke fremmed for actionfilmer, etter å ha laget musikken til Christopher Nolans “The Dark Knight” -trilogi og “Inception” samt “Gladiator”, “Mission: Impossible 2, Interstellar”, “Pirates of the Caribbean” og så videre. Zimmer skal også komponere for den kommende Wonder Woman 1984 -filmen.

Med Hans Zimmer ombord vet vi at musikken vil være fenomenal

Ingen tid til å dø Alt vi vet om den 25. James Bond hans zimmer -komponisten