Niantic og The Pokemon Company kunngjorde nylig at Buddy Adventure vil være tilgjengelig over hele verden på Pokemon Go fra 2020. Funksjonen tilbyr mange nye måter å samhandle med din Pokemon og en rekke nye funksjoner som du kan låse opp ved å utdype båndet ditt til din beste Pokemon -venn.

I tillegg til å publisere en hjertevarmende tilhengere har Niantic i ett Blogg innlegg forklarer den nye funksjonen til Pokemon Go: “I den nye Buddy Adventure -funksjonen kan trenere over hele verden oppleve hvordan det egentlig er når en Pokemon utforsker verden med dem.”

Med flere og flere AR -funksjoner vil en verden som den i filmen Detektiv Pikachu snart være en realitet

Ny Pokemon Go Buddy Adventure -funksjon kommer i 2020 med pokemon gå en tur og utforske verden

Virtuelle venner i den nye Pokemon Go -modusen

Med AR + -modus aktivert, er det en rekke unike måter du kan samhandle med din Pokemon. Pokemonens kjærlighet måles i hjerter, som du kan tjene på å gå, slåss, klappe, mate og knipse bilder sammen med dem.

Over tid vil kompisnivået ditt øke, noe som vil låse opp nye fordeler. Du kan se alle kompisnivåene nedenfor:

  • God venn: Pokémon kan følge deg i kortvisningen! Du kan også se hvordan Pokemon føles på kontaktprofil -siden.
  • God venn: Din Pokemon -venn kan nå hjelpe deg med Pokemon -møter! Det kan også gi deg forskjellige nyttige ting.
  • Ultra venn: Pokemon hjelper deg med å utforske verden rundt deg ved å fortelle deg om interessante steder i nærheten! Det gir deg også suvenirer som du kan spore på profilsiden din.
  • Bestevenn: Bli bestevenner med din Pokémon, og den vil bære et beste vennebånd for å vise alle hvor nære dere to er! Pokemoner du er bestevenner med kan også få et CP -løft i kamp.

Profilsiden vil også motta en oppdatering. Nå kan du holde oversikt over Pokemonens nåværende humør, kjærlighetsmåler, kompisnivå og fremgang mot å få godteri. Siden viser også en daglig oversikt over aktiviteter. Her er hva du må gjøre for å få mer kjærlighet.

Hyppig interaksjon med din nye beste venn gir deg nye funksjoner

Ny Pokemon Go Buddy Adventure -funksjon kommer i 2020 feed pokemon pet friend

Hengivenhet måles i hjerter

Ny Pokemon Go Buddy Adventure -funksjon kommer i 2020 pokemon kjæledyr kjærlighetshjerter fortjener

Kommer du til å prøve den nye funksjonen i Pokemon Go?

Niantic og The Pokemon Company har også kunngjort at etter lanseringen av den nye Buddy Adventure -funksjonen, vil en delt AR -modus for Pokemon Go være tilgjengelig. Den nye modusen lar opptil tre trenere i samme område ta et bilde med sine Pokemons.

Du kan også sette en Pokemon -venn på forhånd i Pokemon Go. Den valgte Pokemon ble deretter vist ved siden av treneren din på profilsiden. Så når du går en tur med vennen din, begynner du å tjene godteri. Men det var omtrent det. Funksjonene var svært begrensede. Med introduksjonen av Buddy Adventure vil mange flere oppdagelses- og opplevelsesfunksjoner låses opp. De føler at du oppretter et ekte partnerskap med din Pokemon.

Fullfør daglige aktiviteter og tjen hjerter

Ny Pokemon Go Buddy Adventure -funksjon kommer i 2020 Squirtle Stats på mobiltelefoner

Ny Pokemon Go Buddy Adventure -funksjon kommer i 2020 virtuell dyrefôring