Av kremost Philadelphia -merket er spesielt knyttet til en veldig spesifikk mat – bagelen. Men hva er egentlig en bagel? Vi kan det grunnleggende, selvfølgelig – et rundt og deigaktig bakverk med et hull i midten, som har vært veldig trendy den siste tiden. Men med et nytt produkt, passende navn Bagel That, oppfunnet av kremosteksperter i Philadelphia, kan du plutselig begynne å stille spørsmål ved alt du trodde du visste om bagels.

For “nødstilfeller” når du ikke har bagels for hånden

Philadelphia gadget Bagel That gjør alt til en bagel bagel maskin kremost

Bagel That er en kjøkkeninnretning med mye humor

Den ukompliserte kjøkkenutstyret “lar deg slå hull i nesten alt og umiddelbart gjøre det til en bagel”, forklarer merket. “Bare legg toast, vaffel, pannekake eller annet bakverk i midten av enheten. Trykk deretter spaken ned for å slå et hull og umiddelbart forme en bagel.

For hvis det ser ut som en bagel, kan du spre Philadelphia på det. “

“Folk elsker å legge Philadelphia kremost på bagels, men hva om du lengter etter Philly og ikke har en bagel?” Sa Megan Magnuson, assisterende markedsdirektør for Philadelphia, i kunngjøringen. “Vi utviklet en enhet som kan brukes til å konvertere andre matvarer til bagels. Skål? Bagel That. En vaffel? Bagel That. Til og med en tortilla? Bagel That too. ”Enheten ble annonsert som et revolusjonerende verktøy og var inntil nylig tilgjengelig på Amazon for bare 9,99 dollar. Produktsiden indikerer imidlertid nå at den for øyeblikket ikke lenger er tilgjengelig.

Hvis det ser ut som en bagel, smør Philadelphia på det

Philadelphia gadget Bagel That gjør alt til en morsom bagelannonse for kremost

Bare ment som en spøk

Heldigvis støtter Philadelphia det faktum at dette er en stor spøk. I din YouTube -video er en fengende jingle med Grammy-verdige tekster, “Hvis det ser ut som en bagel, er det sannsynligvis en bagel”. Faktisk forverrer videoen absurditeten ved å slå hull i en pannekake, baguette, omelett, vaffel, skive pizza og til og med et stykke ananas og toppe dem alle med kremost.

Philadelphia gadget Bagel That gjør alt til en bagel for å gjøre noe til en bagel

Så la oss alle være klare, Bagel That er ikke en må-ha-enhet på kjøkkenbenken din. Annonsene er dumme nok til at folk vil dele dem. Og annonsen er egentlig ikke for Bagel That Gadget, selvfølgelig. Det skal oppmuntre kundene til å kjøpe mer kremost.

I november i fjor forsøkte cookie -merket Oreo en lignende bragd. Hun ga ut en liten jukeboks som brukte informasjonskapslene hennes i stedet for vinylplater og spilte fire forhåndsinnspilte låter da en platenål ​​ble plassert på informasjonskapselen. En annen bemerkelsesverdig nyhet er KFCs limited edition Firelog, som luktet som merkets stekte kylling så snart den landet i peisen. Med disse produktene ønsker merkevarer å skape interesse for sosiale nettverk og gi produktene en følelse av personlighet.

En julespesial fra KFC

Philadelphia gadget Bagel That gjør alt til en bagel kfc firelog limited edition jul

Philadelphia gadget Bagel That gjør alt til en bagel oreo kjeks musikkboks jul